Opravná písomka

Moderators: Martin Sleziak, TomasRusin, Veronika Lackova, davidwilsch, jaroslav.gurican, Ludovit_Balko

Post Reply
Martin Sleziak
Posts: 5537
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Opravná písomka

Post by Martin Sleziak »

Ak budú záujemcovia o opravnú písomku, tak by som to chcel urobiť tak ako minulý semester: viewtopic.php?t=821

T.j. pravidlá sú také, že:
* Nemôžete opravovať obe písomky, treba si jednu vybrať.
* Nemôžete si zhoršiť počet bodov. (Ak by ste napísali opravnú písomku horšie ako riadny termín, tak zostáva v platnosti počet bodov zo semestra.)
* Záujemcovia o opravnú písomku sa mi prihlásia mailom (a súčasne napíšu, či chcú opravovať prvú alebo druhú písomku).
* Ak niekto chce ísť na opravnú písomku a na skúšku pôjde ešte pred ňou, tak skúška sa uzavrie s tým, že budete vedieť počet bodov zo skúšky a aká známka vám vychádza zatiaľ. Po napísaní opravnej písomky si ju budete môcť zlepšiť.

Na termíne sa ešte dohodneme. Ja by som to najradšej urobil podobne ako minulý semester - že by to bolo na skúškovom termíne, ale poobede. (Keď už bude skúšková písomka za nami a pravdepodobne budem už mať aspoň časť ľudí aj odskúšaných.)
Ak by však bolo veľa ľudí, čo budú chcieť písať opravnú, tak budem musieť rezervovať väčšiu miestnosť, nie iba akvárium. Počas posledného týždňa semestra sa vás skúsim spýtať aspoň na nejaký predbežní odhad koľkí z vás by chceli písať opravnú písomku. (Keďže už sú zverejnené body z oboch písomiek, tak je pravdepodobné, že sa už budete vedieť rozhodnúť, či potrebujete opravnú písomku.)
Martin Sleziak
Posts: 5537
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Re: Opravná písomka

Post by Martin Sleziak »

Dnes sme sa dohodli, že opravná písomka bude v piatok 3.6. od 14.00 v F1-328.

Ten istý deň tam je od 9.00 skúška. (Nikomu nezakazujem ísť ten istý deň na skúšku aj na opravnú písomku. Ale treba počítať s tým, že ak by ste chceli počas jedného dňa zvládnuť oboje, tak to bude dosť vyčerpávajúce.)

Pred písomkou by som chcel, aby ste mi dal vedieť, kto chce písať opravnú písomku a tiež to, ktorú písomku chcete opravovať (či prvú alebo druhú).

Dnes ste hovorili, že by ste možno tieto veci vedeli zistiť medzi sebou a poslať mi ich naraz. Ak sa toho niekto z vás ujme a vyzbiera tieto informácie od spolužiakov, tak budem len rád. (Budem s tým mať menej roboty.) Ak nie, tak jednoducho každý záujemca o opravnú napíše mail priamo mne.
Post Reply