Opravná písomka

Post Reply
Martin Sleziak
Posts: 5517
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Opravná písomka

Post by Martin Sleziak »

Hneď po včerajšej písomke sa dvaja z vás pýtali na to, či bude nejaká opravná písomka.
Môj návrh je aby ste aspoň počkali ako budú vyzerať výsledky. Z toho, čo som si zbežne pozrel, sa zdalo, že písomka by mohla dopadnúť celkom ok. (Priemerný zisk z prvej písomky bol 90%. Ak druhá dopadne porovnateľne, tak by opravnú podľa mňa nebolo treba robiť.)

Čiže skúsme to urobiť tak, že keď už budú výsledky, tak sa skúsime dohodnúť (napríklad tu na fóre), či bude treba opravnú. (Ja by som bol radšej, keby nebola; aby som nemusel chystať ďalšiu písomku.)
Martin Sleziak
Posts: 5517
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Re: Opravná písomka

Post by Martin Sleziak »

Nakoniec sa našiel (zatiaľ jeden) záujemca o opravu písomky.

Asi by bolo férové, aby mali možnosť opravy aj ostatní. (Aj keď asi veľa záujemcov nebude, keď zatiaľ sa ozval iba jeden študent.)

Môj návrh je:
Ak budú mať nejakí ľudia záujem napísať si opravnú písomku, tak si môžu opraviť jednu z dvoch písomiek.
Ako vhodný termín by sa mi zdal budúci piatok 20.1 popoludní.
Kto by mal záujem o opravu písomky, tak sa mi ozvite mailom najneskôr do stredy a súčasne mi napíšte aj to, či chcete opravovať prvú alebo druhú písomku.

Keďže ide o opravu, tak sa dohodnime, že sa dá získať z písomky maximálne 100% (na rozdiel od semestrových písomiek, kde bodovanie bolo také, že niektorí ste z písomky získali viac než "maximálny" počet bodov.)

Ak by vás náhodou bolo veľa, tak by som skúsil na ten termín zohnať väčšiu miestnosť. (Od toho, či sa zmestíte do akvária alebo budem potrebovať väčšiu miestnosť bude závisieť aj to o koľkej presne by to bolo - keďže viaceré veľké miestnosti pravdepodobne budú do cca 15.00 obsadené.)
Ak je pre vás tento termín z nejakého dôvodu nevyhovujúci a viete sa medzi sebou dohodnúť, tak skúste navrhnúť iní termín. Je rozumné sa pozerať aj na to, kedy môžem ja: viewtopic.php?f=42&t=1011

Nie je problém s tým, ak by niekto šiel najprv na skúšku a až potom na opravnú písomku. (V praxi to bude fungovať tak, že po skúške budete vedieť koľko bodov máte zo skúšky a aká známka vám zatiaľ vychádza. Známku by som vám do indexu zapísal až po opravnej písomke - ak si ju vďaka oprave písomky zlepšíte, tak lepšiu známku, ak by sa vám opravná písomka nepodarila a nezlepšíte si body, tak vlastne tú známku, ktorú budete mať po skúške.)
Martin Sleziak
Posts: 5517
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Re: Opravná písomka

Post by Martin Sleziak »

Martin Sleziak wrote: Kto by mal záujem o opravu písomky, tak sa mi ozvite mailom najneskôr do stredy a súčasne mi napíšte aj to, či chcete opravovať prvú alebo druhú písomku.
Takže zatiaľ na prípadnú opravnú písomku mám najviac troch ľudí - a teda akvárium úplne stačí.
Bude teda v piatok 20.1. od 14.00 v M-X.
Post Reply