Skúšky ZS 2021/22

Moderator: Martin Sleziak

Post Reply
Martin Sleziak
Posts: 5522
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Skúšky ZS 2021/22

Post by Martin Sleziak »

Ako som spomínal na prednáške (a videli ste aj v AISe), skúšky som vypísal na rovnaké termíny ako skúšky z predmetu Algebra 1 pre informatikov.
Sú to termíny piatok 7.1. a pondelky 10.1., 17.1., 31.1., 7.2.
Prinajmenšom prvé dva z nich budú čisto online - uvidíme, ako to bude so zvyškom skúškového.
Spoiler:
Podľa dnešného mailu od študijnej prodekanky a aj podľa toho, čo je momentálne na univerzitnej stránke: "Príkaz rektora UK č. 17/2021 ktorým sa určujú opatrenia na UK v súvislosti s výskytom a šírením ochorenia COVID-19 bude v platnosti a účinnosti naďalej, a to min. do 9. januára 2022."
Skúška z algebry bude od 8.00 do 14.00, ale v princípe sa počas písomky dá skúšať teória čísel.
Ak preferujete takú možnosť, tak vás vyskúšam až po 14.00 - vtedy nie je problém s tým, že by som sa súčasne musel venovať ľuďom, ktorý majú skúšku z algebry.
A v prípade potreby môžem ešte pridať ďalšie termíny, ktoré budú iné dni, nie súčasne s iným predmetom.

Každopádne by bolo dobré, aby v deň skúšky niekedy ráno boli online - aby sme sa dohodli, od koľkej bude kto mať prípravu a odpoveď. (Ozvem sa vám cez chat v MS Teams - tam môžeme dohodnúť čo treba a tiež vám tam dám aj link na meeting k tej druhej skúške, ktorá bude prebiehať paralelne.)
V dohodnutom čase potom dostanete zadanie a keď ho budete mať pripravené, niečo mi o tých otázkach porozprávate. (Na termínoch skúšky, ktoré budú online, budem od Vás chcieť aj to, aby ste mi nejako odfotili alebo oscanovali a poslali Vašu prípravu.)
Pripomeniem, že na stránke predmetu je ukážka, ako zhruba by mohla vyzerať skúška.
Martin Sleziak
Posts: 5522
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Re: Skúšky ZS 2021/22

Post by Martin Sleziak »

Ak sa nestane nič nepredvídané (napr. ďalšia zmena pravidiel, karanténa - na mojej alebo na vašej strane,...), tak by sa počas zvyšku skúškového mali dať skúšky realizovať aj prezenčne. Takže ak niekto z vás preferuje takúto skúšku (radšej ako online), tak takáto možnosť tu je.

Chcel by som vás ale poprosiť, že ak chcete prísť na skúšku do školy, tak mi dajte vedieť aspoň deň dopredu. Inak povedané, v čase kedy je v AISe koniec možnosti prihlasovať a odhlasovať sa na skúšky by som od Vás už mal nejako vedieť aj to, že chcete skúšku robiť prezenčne.

Čo sa týka miestnosti, tak pravdepodobne to urobíme tak, že bude platiť tá miestnosť, ktorá je v AISe. (Na termínoch, ktoré sú vypísané, je miestnosť F1-328. Uvidíme, či budem pridávať nejaké ďalšie termíny.)
Ak by to ale dopadlo tak, že bude veľmi málo záujemcov o prezenčnú skúšku (jeden či dvaja), tak by sme sa ešte pred skúškou dohodli, či namiesto toho nebudeme v niektorom akváriu alebo v seminárke na našej katedre. (Určite vám deň pred skúškou napíšem, kde budeme.)

Čo sa týka toho, aby ste sa dostali na fakultu, aktuálne pokyny nájdete na stránke: https://zona.fmph.uniba.sk/aktuality/ak ... a-fmfi-uk/

Stále platí to čo som písal vyššie - v prípade potreby sa dajú ešte pridať nejaké termíny.
Martin Sleziak wrote: Mon Jan 03, 2022 10:04 pm A v prípade potreby môžem ešte pridať ďalšie termíny, ktoré budú iné dni, nie súčasne s iným predmetom.
Post Reply