Skúšky LS 2021/22 - termíny

Moderators: Martin Sleziak, TomasRusin, Veronika Lackova, davidwilsch, jaroslav.gurican, Ludovit_Balko

Post Reply
Martin Sleziak
Posts: 5516
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Skúšky LS 2021/22 - termíny

Post by Martin Sleziak »

Skúškové obdobie je podľa harmonogramu od 16. mája do 30. júna, t.j. v podstate 6 týždňov.

Plán je, že by sme sa dohodli na niektorý deň v týždni (napríklad každý piatok alebo každú stredu) a na tieto dni by som pridal termíny. S tým, že pravdepodobne niektoré dva týždne vynechám (štátnice, iné povinnosti).
A samozrejme, ak bude treba, tak to niekedy presunieme na iný deň. (Napríklad ak by sme sa dohodli na pondelky - ale jeden týždeň skúškového ste všetci v pondelok na hromadnej skúške z programovania.)

Ak už teraz viete povedať o niektorých termínoch, že určite nemôžu byť, pokojne môžete napísať sem na fórum.

Zatiaľ ešte nie sú definitívne dohodnuté termíny štátnic, na ktorých som v komisii - ale snáď do konca semestra to bude jasnejšie.
Teda určite môžete počítať so štyrmi termínmi - a v prípade potreby ešte nejaký termín pridám.

Náhradná písomka. Spolu s niektorou skúškovou písomkou by bol náhradný termín pre tých, ktorí nemohli prísť na druhú semestrovú písomku v štandardnom termíne. Ja by som navrhoval prvý alebo druhý týždeň skúškového obdobia.

Opravná písomka. Ako som kedysi sľúbil, tak bude možnosť napísať si opravnú písomku. Tú by sme tiež urobili spolu s niektorou skúškovou písomkou. Aj tú by som najradšej spravil spolu s niektorým skúškovým termínom - ale nie je to nutné. Môj návrh by bol druhý alebo tretí týždeň v skúškovom.

Na termín opravnej písomky by som chcel rezervovať väčšiu miestnosť - keďže vopred neviem, koľkí z vás budú mať záujem písať opravnú písomku. To je dôvod, prečo som už teraz rezervoval v AISe termíny 27. mája a 3. júna. Ak vám niektorý z týchto termínov bude vyhovovať, tak ten by zostal ako termín opravnej písomky.

Info k tomu ako sa prihlásiť na opravnú písomku časom doplním. (Napokon o tom, či chcete ísť na opravnú, sa asi rozhodnete keď už budete vedieť výsledky druhej písomky.)
Martin Sleziak
Posts: 5516
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Re: Skúšky LS 2021/22 - termíny

Post by Martin Sleziak »

Na prednáške sme odhlasovali, že piatky sú dobrý deň na skúšky. (Spomínali ste, že pondelky a utorky mávate programovanie a matalýzu.)

Skúšky som vypísal do AISu na piatky: 20.5., 27.5., 3.6., 10.6.
Ešte okrem toho je termín vo štvrtok 30.6. (To je posledný deň skúškového obdobia.)

Keď budú definitívne určené termíny bakalárskych štátnic v komisiách, kde som ja, tak ešte pridám jeden ďalší termín v tých dvoch zostávajúcich týždňoch. (Už teraz viem povedať, že mám obsadené dátumy 23.6. a 24.6. Ak mi zostane voľný piatok 17.6., tak termín pridám na tento deň - nech to je rovnako ako ostatné týždne.)
Martin Sleziak
Posts: 5516
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Re: Skúšky LS 2021/22 - termíny

Post by Martin Sleziak »

Martin Sleziak wrote: Thu May 12, 2022 12:37 pm Keď budú definitívne určené termíny bakalárskych štátnic v komisiách, kde som ja, tak ešte pridám jeden ďalší termín v tých dvoch zostávajúcich týždňoch. (Už teraz viem povedať, že mám obsadené dátumy 23.6. a 24.6. Ak mi zostane voľný piatok 17.6., tak termín pridám na tento deň - nech to je rovnako ako ostatné týždne.)
Pridal som ešte jeden termín 17.6.
Myslím si, že počet termínov vypísaných teraz by už mal byť dostatočný - takže nejaký ďalší termín už pridávať neplánujem. (Iba v prípade, že by to bolo naozaj nutné.)

Ak by bolo treba na niektorom termíne zmeniť miestnosť (v súvislosti s rekonštrukčnými prácami), tak dám ľuďom prihláseným na tento konkrétny termín o zmene vedieť. (Ale podľa informácií, ktoré zatiaľ vedenie poskytlo vyučujúcim, by miestnosť F1-108 mala byť počas zvyšku skúškového obdobia k dispozícii.)
Post Reply