Výsledky písomky, opravná písomka

Moderator: Martin Sleziak

Post Reply
Martin Sleziak
Posts: 5517
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Výsledky písomky, opravná písomka

Post by Martin Sleziak »

Napíšem aj sem informáciu, že počet bodov z písomky a komentáre k riešeniam som ľuďom, ktorí písali včera, poslal na mail. (Podobne to urobím aj pre skupinu, ktorá píše o týždeň.)
Ak si budete chcieť pozrieť písomky, môžete sa zastaviť si ich zobrať - alebo sa k nim dostanete na najbližšom cviku.

Na písomke padla otázka, či budem k úlohám niečo písať na fórum. Neplánoval som to robiť - keďže išlo o také úplne štandardné príklady, ktoré sme videli na cvikách. (A dajú sa nájsť na veľa miestach - napríklad aj v texte k prednáške.)

Iná otázka, ktorú sa niekto pýtal, bola či bude nejaká opravná písomka. Ak sa ukáže, že bude mať viacero ľudí záujem opraviť si túto semestrovú písomku, asi najjednoduchšie riešenie by bolo dať takúto možnosť na niektorých skúškových termínoch. (Aby sme nemuseli hľadať ešte aj nejaký ďalší termín, ktorý by vyhovoval všetkým.)
Ale asi najprv počkám, či vlastne z vašej strany vôbec bude záujem o opravu tejto písomky; možno keď budete vidieť body, tak zistíte, že ste napokon vcelku spokojný.
Martin Sleziak
Posts: 5517
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Re: Výsledky písomky, opravná písomka

Post by Martin Sleziak »

Martin Sleziak wrote: Wed Apr 19, 2023 2:17 pm Iná otázka, ktorú sa niekto pýtal, bola či bude nejaká opravná písomka. Ak sa ukáže, že bude mať viacero ľudí záujem opraviť si túto semestrovú písomku, asi najjednoduchšie riešenie by bolo dať takúto možnosť na niektorých skúškových termínoch. (Aby sme nemuseli hľadať ešte aj nejaký ďalší termín, ktorý by vyhovoval všetkým.)
S opravnou písomkou sme to uzavreli tak, že sa bude dať napísať počas písomky na skúškovom termíne.
Ak budú záujemcovia o opravnú písomku, dajte mi prosím vopred vedieť, že sa na niektorý termín chystáte prísť.
Post Reply