Termín na konzultácie

Moderators: Martin Sleziak, Ludovit_Balko, Martin Niepel, Tibor Macko

Post Reply
Martin Sleziak
Posts: 5513
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Termín na konzultácie

Post by Martin Sleziak »

Dohodli sme sa, že termín na prípadnné konzultácie je štvrtok 9.50-11.20. (Krúžok 1MAT tam má voľno celý čas, krúžok 1PMA v druhej polovici.)
V praxi to znamená, že som vám vlastne sľúbil, že vtedy budem zastihnuteľný v škole a budem ochotný venovať sa lineárke. (Rovno napíšem, že tento týždeň mám na ten čas niečo dohodnuté - ale od budúceho týždňa to už platí takto.)
Okrem toho je vhodný čas kedy sa pýtať nejaké veci aj tesne po cviku, keďže hneď po ňom nemáte nič iné. Ale je mi jasné, že v niektorých termínoch budete po tomto cviku viac myslieť na písomku, ktorá vás čaká v stredu večer.

Nerezervovali sme na ten čas nijakú miestnosť - ak by sa časom ukázalo, že o konzultácie je veľký záujem a chodí tam veľa ľudí, tak sa pozrieme či vieme v tom čase nejakú miestnosť nájsť - a ak nie, tak dohodneme iný termín.

Samozrejme, dá sa skúsiť opýtať aj inokedy, či mám alebo nemám čas sa pozrieť na nejaké veci k lineárke. (A takisto ak ma vidíte prihláseného v Teams, dá sa skúsiť ozvať či mám čas - aj keď vela vecí sa asi ľahšie rieši naživo v škole ako online.)
Post Reply