Uzitocne linky - Ucitelstvo

Čo sa nehodí inde
Post Reply
Martin Sleziak
Posts: 5517
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Uzitocne linky - Ucitelstvo

Post by Martin Sleziak »

Vacsina studentov zvykne zbierat rozlicne materialy - svoje riesenia DU, poznamky prednaskam, skuskove zadania a pod. Tieto veci su rozhodne uzitocne; zda sa mi vsak, ze je trochu problem v tom, ze vacsinou viete o veciach, ktore maju spoluziaci z vasho rocnika, ale taketo informacie sa trochu tazsie dedia medzi rocnikmi.

Idealne miesto na taketo veci sa mi zda byt wiki.matfyz.sk. (Ak sa tam chcete pozriet, mozno mozete zacat tu.) Ak spravne rozumiem cielom tejto stranky, tak zamerom je, aby studenti vytvarali obsah, ktory bude uzitocny pre ostatnych studentov. Snad tu je sanca, ze sa takto tie informacie dostanu aj k vasim nasledovnikom a tiez je predpoklad, ze tato stranka este par rokov vydrzi.

Ako optimista verim, ze aj toto forum tu bude zopar rokov; cize ak mate nejake linky, ktore povazujete za uzitocne pre studentov vasho odboru, mozete ich kludne postnut sem. Ja skusim pridat tie, o ktorych viem ja; ako studenti pravdepodobne budete poznat viacej takychto stranok. Snad to pomoze sireniu uzitocnych informacii.
Martin Sleziak
Posts: 5517
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Re: Uzitocne linky - Ucitelstvo

Post by Martin Sleziak »

http://peter.miklian.szm.com/

http://fmfi-uk.hq.sk/Matematika-Informatika/

http://sprite.edi.fmph.uniba.sk/
Neviem do akej miery je tato stranka udrziavana, ale v casti vyucba sa stale daju stiahnut nejake materialy.

Vela uzitocnych veci sa da najst i na wiki.matfyz.sk - predmety, odbor ucitelstvo
Post Reply