Domáce úlohy na stránke
Moderators: Martin Sleziak, TomasRusin, Veronika Lackova, davidwilsch, jaroslav.gurican, Ludovit_Balko
-
Domáce úlohy na stránke
Keďže sa niekto sťažoval, že sa ľahko dá prehliadnuť, či na stránke už pribudla nová d.ú. alebo nie, tak jednoduché riešenie je prihlásiť sa na odber príspevkov z tohoto vlákna. Vždy, keď zavesím na web nové domáce úlohy, tak napíšem aj sem.
-
Re: Domáce úlohy na stránke
Dnes pribudla domáca úloha č. 5.Martin Sleziak wrote:Vždy, keď zavesím na web nové domáce úlohy, tak napíšem aj sem.
-
Dnes sa na webe objavila domáca úloha č.6.
-
Už je na stránke aj d.ú. 7.
-
Pribudla d.ú. č. 8.
Pretože 22.4. je rektorské voľno, termín odovzdávania je až 29.4.
Pretože 22.4. je rektorské voľno, termín odovzdávania je až 29.4.
-
Už je zverejnená aj domáca úloha č. 9.
-
Na stránke pribudli d.ú. 10 a 11.
Pretože som pridal 2 úlohy a zverejnil som ich až v piatok, tak som termín dal až na posledné cviko.
(Ale asi sa vám oplatí pozrieť sa na tie úlohy aj skôr - sú to aj tak veci, ktoré sa potrebujete pred písomkou naučiť rátať; takže ak si to vyskúšate na týchto príkadoch, máte navyše za to možnosť získať nejaké body.)
Pretože som pridal 2 úlohy a zverejnil som ich až v piatok, tak som termín dal až na posledné cviko.
(Ale asi sa vám oplatí pozrieť sa na tie úlohy aj skôr - sú to aj tak veci, ktoré sa potrebujete pred písomkou naučiť rátať; takže ak si to vyskúšate na týchto príkadoch, máte navyše za to možnosť získať nejaké body.)
-
Na stránke je d.ú. 12. Termín odovzdávania je 13.6. (druhý skúškový termín). Rovnaký termín bude aj na ďalšie domáce úlohy.
(Ale aj pre túto úlohu platí, že je to typ úlohy, aká môže byť na písomke. Takže sa vám možno oplatí prerátať si túto d.ú. už teraz.)
(Ale aj pre túto úlohu platí, že je to typ úlohy, aká môže byť na písomke. Takže sa vám možno oplatí prerátať si túto d.ú. už teraz.)
-
Na stránke pribudla d.ú. 13. Aj o nej platí to čo minule:
Martin Sleziak wrote: (Ale asi sa vám oplatí pozrieť sa na tie úlohy aj skôr - sú to aj tak veci, ktoré sa potrebujete pred písomkou naučiť rátať; takže ak si to vyskúšate na týchto príkadoch, máte navyše za to možnosť získať nejaké body.)