Viacerí ste sa dnes pýtali, či bude možnosť opravnej písomky.
Ja som za to, aby prípadná opravná písomka (či už z prvej alebo druhej písomky) bola buď koncom semestra alebo začiatkom skúškového. (Aby ste sa teraz mohli sústrediť na ďalšie veci, ktoré sa budete učiť na tomto predmete a aj na ostatných. A navyše na konci semestra sa vám bude ľahšie rozhodovať, či si písomku budete potrebovať opraviť - keď už budete vedieť ako ste dopadli na druhej písomke, resp. akú máte známku z prednáškových úloh.)
Netreba zúfať, ak písomka nedopadla dobre - čisto teoreticky sa dá dostať E-čko aj ak dostanete z oboch písomiek Fx. Známka Fx z oboch písomiek a A z prednáškových úloh by znamenala, že máte priemer (1+4+4)/3=3 a z cvík si odnášate hodnotenie E.
Opravná písomka 1MAT+1PMA1
Moderators: Martin Sleziak, Ludovit_Balko, Martin Niepel, Tibor Macko
-
Re: Opravná písomka 1MAT+1PMA1
Dnes sme sa dohodli, že opravné písomky sa budú písať niekedy cez skúškové, najpravdepodobnejšie prvý týždeň.
Bolo by dobre, keby ste si rozmysleli, kto chce písať opravnú. Rád by som najneskôr posledný týždeň aspoň zhruba vedel, koľko vás bude.
Ak vás bude málo, tak by sa to teoreticky dalo spojiť s nejakým termínom, keď budem skúšať. Ak vás bude viac, tak budeme musieť hľadať iný termín.
Ideálne by bolo, ak by sa mi záujemcovia o opravnú písomku ozvali mailom. (S tým, že aj napíšu, o ktorú písomku majú záujem.)
Bolo by dobre, keby ste si rozmysleli, kto chce písať opravnú. Rád by som najneskôr posledný týždeň aspoň zhruba vedel, koľko vás bude.
Ak vás bude málo, tak by sa to teoreticky dalo spojiť s nejakým termínom, keď budem skúšať. Ak vás bude viac, tak budeme musieť hľadať iný termín.
Ideálne by bolo, ak by sa mi záujemcovia o opravnú písomku ozvali mailom. (S tým, že aj napíšu, o ktorú písomku majú záujem.)
-
Ešte sa dohodnime (nech oba krúžky majú rovnaké podmienky), že opravovať sa môže 1 písomka - ktorú si vyberiete. U ľudí, ktorí budú písať opravnú, budem brať do úvahy lepšiu známku. (T.j. nemôžete si písaním opravnej písomky zhoršiť známku.)
Ak sú ľudia, ktorí mali vážny dôvod, prečo nemohli byť na písomke (t.j. napríklad mi donesiete potvrdenie od lekára; ukážete, že ste boli práve v ten deň reprezentovať fakultu na nejakej súťaži; alebo čokoľvek iné, čo sa dá uznať ako seriózny dôvod), som ochotný povoliť písať dve opravné písomky.
Ak sú ľudia, ktorí mali vážny dôvod, prečo nemohli byť na písomke (t.j. napríklad mi donesiete potvrdenie od lekára; ukážete, že ste boli práve v ten deň reprezentovať fakultu na nejakej súťaži; alebo čokoľvek iné, čo sa dá uznať ako seriózny dôvod), som ochotný povoliť písať dve opravné písomky.
-
Dohodli sme sa, že opravná písomka bude v stredu, 7.1.2015 o 16.00. Pre prípad, že by vás bolo viac, som rezervoval miestnosť F1-247.
Keďže vo štvrtok je skúškový termín, budem sa snažiť písomky opraviť ešte ten istý deň, aby ste vo štvrtok už mohli ísť na skúšku s lepším hodnotením. (Na cviku bolo iba zopár ľudí, ktorí hovorili, že budú mať záujem o opravnú písomku, takže by to malo byť v pohode stihnuteľné.)
Kto sa rozhodne ísť na skúšku už v stredu, tak sa mu bude rátať taký počet bodov, ako máte teraz. (Niektorí z vás sa pýtali na cviku, či sa dá ísť na skúšku a dodatočne si vylepšiť hodnotenie z cvičení. Preto som sa na to opýtal prednášajúceho a odpoveď je takáto.)
Pripomeniem:
Keďže vo štvrtok je skúškový termín, budem sa snažiť písomky opraviť ešte ten istý deň, aby ste vo štvrtok už mohli ísť na skúšku s lepším hodnotením. (Na cviku bolo iba zopár ľudí, ktorí hovorili, že budú mať záujem o opravnú písomku, takže by to malo byť v pohode stihnuteľné.)
Kto sa rozhodne ísť na skúšku už v stredu, tak sa mu bude rátať taký počet bodov, ako máte teraz. (Niektorí z vás sa pýtali na cviku, či sa dá ísť na skúšku a dodatočne si vylepšiť hodnotenie z cvičení. Preto som sa na to opýtal prednášajúceho a odpoveď je takáto.)
Pripomeniem:
Martin Sleziak wrote: Ideálne by bolo, ak by sa mi záujemcovia o opravnú písomku ozvali mailom. (S tým, že aj napíšu, o ktorú písomku majú záujem.)