Hodnotenie z cvičení, zapísanie známok

Moderators: Martin Sleziak, Ludovit_Balko, Martin Niepel, Tibor Macko

Post Reply
Martin Sleziak

Hodnotenie z cvičení, zapísanie známok

Post by Martin Sleziak »

Na stránke nájdete výsledky z cvičení v podobe ako som ich odovzdal skúšajúcemu: http://msleziak.com/vyuka/2014/lag2/hodncviko.xls
Oplatí sa skontrolovať si ich - ak som vám z niečoho zarátal nesprávny počet bodov, alebo máte nejakú inú reklamáciu, treba sa ozvať.

Takisto nájdete na stránke body a výsledné známky z doplnkového cvičenia: http://msleziak.com/vyuka/2014/lag2/bodyvyb.xls
Tieto známky som už zapísal do AISu. (Do konca skúškového sa dajú známky v AISe ešte opraviť, ak by bolo niečo treba zmeniť.)

Mali by ste si niekedy skúsiť vyzdvihnúť písomky (najmä v prípade, že chcete reklamovať nejaké body z písomiek) a hlavne dať si zapísať známku do indexu. (Pokiaľ nechcete nič reklamovať a chcete si len dať zapísať známku, tak môžete poslať aj viacerí z vás indexy na zapísanie po jednom človeku.)
Počas skúškového ma v škole zastihnete určite v pondelky, kedy skúšam iný predmet. Ak prídete medzi deviatou a jedenástou, tak to bude s veľkou pravdepodobnosťou ešte počas písomky, takže na skúške nebudete nijako rušiť. Ak prídete neskôr, tak prinajhoršom ak náhodou bude práve niekto odpovedať, budete musieť chvíľu počkať.

A samozrejme môžete ma zastihnúť aj ostatné dni - u mňa v M-129.
Martin Sleziak

Re: Hodnotenie z cvičení, zapísanie známok

Post by Martin Sleziak »

Keď som písal predošlý príspevok tak som to nespomínal. (Jednak neboli ešte jasné termíny štátnic a tiež som počítal s tým, že posledný týždeň skúškového už budete mať známky všetci zapísané.)
Budúci týždeň ma asi nezastihnete v pondelok až stredu. Budem vtedy skúšať na štátniciach.
Stále však môžete spraviť to, že ak nájdete niekoho na našom oddelení, môžete ho poprosiť, aby mi nechal váš index v priečinku. Ja vám zapíšem známku a potom si ho môžete niekedy skúsiť prísť vyzdvihnúť. Môžete sa napríklad skúsiť pozrieť, či nie je niekto v M-127 - miestnosť kde máme priečinky - alebo skúsiť na sekretariáte katedry M-141. (Ale asi je oveľa jednoduchšie, keď sa vám podarí ma zastihnúť osobne - v takom prípade to máte vybavené hneď.)
Post Reply