Ako ste možno už počuli od spolužiakov z krúžku 1MAT, tak sa začalo hovoriť o termíne druhej písomky.
Opäť by sme boli radi, ak by sa to dalo spraviť tak, že si ju oba krúžky napíšu naraz.
Zatiaľ je navrhnutý termín pondelok 7.12 (od 14.00 do 16.20).
O termíne písomky sa skúsime porozprávať v piatok a najneskôr na utorkovom cviku by sme sa mohli dohodnúť definitívne.
Termín druhej písomky 1PMA
Moderators: Martin Sleziak, Ludovit_Balko, Martin Niepel, Tibor Macko
-
Re: Termín druhej písomky 1PMA
Tak nakoniec sme na dnešnom cviku o tom nehovorili. (Nejako som sa snažil vždy stihnúť ešte dokončiť nejaký príklad a nakoniec to vyšlo tak, že nezvýšil čas.)Martin Sleziak wrote: O termíne písomky sa skúsime porozprávať v piatok a najneskôr na utorkovom cviku by sme sa mohli dohodnúť definitívne.
Podľa toho, čo mi hovorili ľudia, ktorí boli na konzultáciách, asi skôr preferujete pondelok posledný týždeň.
Ak náhodou niekto z vás je ochotný urobiť prieskum medzi spolužiakmi vo vašej facebookovej skupine a napísať sem, bolo by to fajn. (Mal by som nejaký feedback už teraz.)
Ak nie, tak sa dohodneme v utorok na cviku.
Ak sa to nebude dať (ak 1MAT bude jednoznačne preferovať 7.12. a 1PMA 14.12. alebo nejaký iný termín cez posledný týždeň), tak sa nič hrozné nedeje - proste to napíšeme zvlášť.Martin Sleziak wrote: Opäť by sme boli radi, ak by sa to dalo spraviť tak, že si ju oba krúžky napíšu naraz.
(Z viacerých dôvodov to nám ako cvičiacim zjednoduší prácu, ak by sa písalo naraz, ale nie je to nutné. Navyše som si nie úplne istý, či 14.12. nájdeme voľnú niektorú z veľkých posluchární - takže ak by mali písomku vtedy oba krúžky, tak by sme aj tak museli byť rozdelení v dvoch rôznych miestnostiach.)
-
Dohodli sme sa, že písomka bude v pondelok 14.12 (v čase medzi 14.00 a 16.20).
Skúsime vybaviť nejakú väčšiu miestnosť - dáme vám dovtedy vedieť, kde písomka bude.
Skúsime vybaviť nejakú väčšiu miestnosť - dáme vám dovtedy vedieť, kde písomka bude.
-
Písomka bude v miestnostiach F1-108 a F1-109.Martin Sleziak wrote:Dohodli sme sa, že písomka bude v pondelok 14.12 (v čase medzi 14.00 a 16.20).