Na najblizsej prednaske by sme sa mohli dohodnut na terminoch skusok.
Ja by som navrhoval pocas skuskoveho vzdy ten isty den v tyzdni. V pondelky uz mam skusky z ineho predmetu, stredy a piatky mi nevyhovuju, takze zostavaju utorky a stvrtky.
Jeden tyzden v januari nebudem moct skusat - ale este neviem presne ktory, dodatocne upresnim.
A pocas toho prveho skuskoveho tyzdna (teraz v decembri) mozeme samozrejme dat iny den. (Aby ludia, co budu chciet ist na tento termin, nemuseli zostavat v BA az do konca tyzdna.)
Terminy skusok ZS 2012/13
Moderator: Martin Sleziak
-
Re: Terminy skusok ZS 2012/13
Takze zatial sme sa dohodli iba tolko, ze nabuduce mi definitivne poviete, ci vam lepsie vyhovuju utorky alebo stvrtky.
(V pripade, ze sa nebudete vediet dohodnut, tak si jednu z tych moznosti vyberiem ja.)
(V pripade, ze sa nebudete vediet dohodnut, tak si jednu z tych moznosti vyberiem ja.)
-
Re: Terminy skusok ZS 2012/13
V AIS-e už sú termíny skúšok (sú to štvrtky 20.12,10.1,17.1,31.1 a 7.2.
Skúšať sa budú veci po kardinalitu (kapitoly 2,3,4) + v závislosti od toho, či sa k nim na poslednej prednáške stihnem dostať, budem od vás ešte možno chcieť, aby ste vedeli ekvivalentné formulácie axiómy výberu.
Skúšať sa budú veci po kardinalitu (kapitoly 2,3,4) + v závislosti od toho, či sa k nim na poslednej prednáške stihnem dostať, budem od vás ešte možno chcieť, aby ste vedeli ekvivalentné formulácie axiómy výberu.