Konzultácie ZS 2016/17 (1MAT)

Moderators: Martin Sleziak, Ludovit_Balko, Martin Niepel, Tibor Macko

Post Reply
Martin Sleziak

Konzultácie ZS 2016/17 (1MAT)

Post by Martin Sleziak »

Dohodli sme sa, že "stály" termín na konzultácie je v stredu po cviku. Teda na konci cvika sa zvyčajne opýtam, či niektorí z vás majú nejaké veci, na ktoré sa chcú opýtať - a po cviku teda nejaký čas zostaneme.

Na konzultácie môžete prísť samozrejme aj inokedy. V podstate kedykoľvek ma môžete skúsiť nájsť na M-129 - najhoršie, čo sa môže stať, je že ma nenájdete alebo že práve nebudem mať čas.
Alebo sa môžete skúsiť dohodnúť na presnom termíne mailom, aby ste mali istotu, že ma zastihnete.
Aj v jednom aj v druhom prípade sa oplatí predtým pozrieť na môj rozvrh - aby ste vedeli nejaké časy, kedy sa vám určite nebudem môcť venovať: http://msleziak.com/vyuka/rozvrh.txt

Pokiaľ máte iba krátku otázku, tak sa dá skúsiť opýtať mailom alebo na fóre. (Druhá možnosť má výhodu, že na fóre si môžu odpoveď prečítať aj ostatní a niečo sa z nej naučiť.)

Ešte napíšem, čo som hovoril aj na cviku - keď sa postupne budú zbierať veci, ktorým nerozumiete, lepšie je ich pridlho neodkladať a opýtať sa - ďalšia preberaná látka na ne môže nadväzovať, takže občas sa môže stať, že budete mať problémy s novými vecami ak ste nedostatočne porozumeli predošlým.
Post Reply