Predpokladám, že pred prvou písomkou stúpne záujem o konzultácie. (Nasvedčujú tomu skúsenosti z minulých rokov.)
V podstate platí to, čo sme sa dohodli o konzultáciách všeobecne viewtopic.php?f=29&t=945 - buď sa skúste vopred so mnou dohodnúť na konkrétny čas alebo jednoducho skúste či ma nájdete v škole. (Čo by sa vám v nejakých rozumných časoch malo podariť.)
Keď porovnáte môj rozvrh a váš rozvrh, tak to vyzerá, že by sa dalo kedykoľvek v piatok a ešte aj v pondelok pred písomkou a po výuke, ktorú mám ráno do 9.50.
Platí to, čo som hovoril už viackrát: Ak ide iba o jeden príklad alebo nejaký jeden konkrétny krok v dôkaze, tak možno najjednoduchšie je spýtať sa mailom alebo na fóre. (Fórum má aj tú výhodu, že vám môžu odpovedať aj spolužiaci a je tiež šanca, že odpoveď pomôže aj ďalším ľuďom.)
Ak by bol veľký problém nájsť nejaký iný čas vyhovujúci vám aj mne, tak sa dajú dohodnúť nejaké konzultácie aj cez víkend.
Konzultácie pred 1. písomkou (1MAT)
Moderators: Martin Sleziak, Ludovit_Balko, Martin Niepel, Tibor Macko
-
Re: Konzultácie pred 1. písomkou (1MAT)
Ešte teda pre prípad, že sa nejakí ľudia chystajú na konzultácie pred stredajšou písomkou, tak upozorním na to, že v pondelok mám dosť plný rozvrh.
Navyše na hodine, ktorú mám v pondelok 15.40, tiež píšem písomku - čiže je možné, že v pondelok ešte budú chcieť nejaké konzultácie ľudia, čo chodia na tento predmet.
Navyše na hodine, ktorú mám v pondelok 15.40, tiež píšem písomku - čiže je možné, že v pondelok ešte budú chcieť nejaké konzultácie ľudia, čo chodia na tento predmet.