Ďalšie verzie textu k prednáške

Moderator: Martin Sleziak

Post Reply
Martin Sleziak

Ďalšie verzie textu k prednáške

Post by Martin Sleziak »

Dostal som mailom takúto otázku, napíšem sem - azda odpoveď môže byť užitočná pre viacerých ľudí.
Chcela by som sa opýtat, ci táto nová verzia už bude poslednou? Pýtam sa to kvôli tomu, lebo by som tie skriptá chcela vytlacit. Minule som ich tlacila tiež, avšak vidím, že nieco ste zmenili, kedže niektoré strany v novej verzii sú posunuté s porovnaním starej. Chcela by som sa teda opýtat, ci ešte nieco budete doplnat, alebo už nie a ked ich vytlacím už zostanú v tejto forme?

To, že text k prednáške sa bude postupne meniť, som písal aj v maile s informáciami k predmetu na začiatku semestra: "Nájdete tam text k prednáške - budem ho postupne dopĺňať a budem sa snažiť nezaostať za prednáškou."

Každopádne si myslím, že časť ktorá sa vyskytne na písomke (t.j. po koniec kapitoly 4) sa nijako drasticky meniť nebude. Ak sa podarí, tak by som na konci semestra niečo doplnil o axiomatickej teórii množín a o axióme výberu. (Ale skôr tipujem, že to nestihnem odprednášať - resp. aspoň nie do konca prírodovedeckého semestra.)

Určite sa môže vyskytnúť drobné zmeny, ak zbadám, že niečo chýba alebo treba niečo opraviť. Ak bude nová verzia, tak sa budem snažiť zosumarizovať zmeny tu: viewtopic.php?t=1048
Takže sa bude dať celkom ľahko porovnať čo sa zmenilo. (Zrejme som to mal urobiť už pri tej prvej aktualizácii textu.)

A súčasne pri tejto príležitosti pripomeniem, že keď pribudne niečo nové na stránke, tak o tom (ak nezabudnem) vždy napíšem aj sem: viewtopic.php?t=1033 (Takže sa dá pomerne ľahko nastaviť, aby vám vždy prišlo upozornenie mailom - ak vám také niečo vyhovuje.)

A ešte mi nedá nepoznamenať, že nazvať to skriptami je asi príliš vznešený názov. Skôr sú to len poznámky k prednáške.
Post Reply