Vlastne ste už videli, ako ste na tom s bodmi po druhej písomke. Takže možno si budete vedieť rozmyslieť, či budete mať záujem o opravnú písomku. (Aj keď teda mailom som dostal info, že počet záujemcov bude nenulový.)
Zdalo by sa mi to najrozumnejšie spojiť so skúškovým termínom. (Dopoludnia skúšková písomka, popoludní opravná.)
V AISe som zatiaľ rezervoval termín 1. júna. (Na ten termín kedy bude opravná písomka chcem väčšiu miestnosť.) Ale môžeme ho po dohode ešte zmeniť.
Pravidlá budú také, že si môžete vybrať či opravujete prvú alebo druhú písomku. Opravnou písomkou si nemôžete pokaziť súčasné hodnotenie - ak by sa vám nevydarila.
Detaily skúsime dohodnúť v priebehu tohoto týždňa.
Opravná písomka
Moderators: Martin Sleziak, TomasRusin, Veronika Lackova, davidwilsch, jaroslav.gurican, Ludovit_Balko
-
Re: Opravná písomka
Pripomeniem, že opravná písomka sa bude písať 1. júna.
Dohodnime sa, že bude od 14-tej. (T.j. dopoludnia je skúšková písomka. Popoludní ešte asi budem doskúšavať teóriu - závisí aj od toho koľko ľudí bude prihlásených na tento termín - a bude aj opravná písomka.
Kto máte záujem o opravnú písomku, tak mi dajte vedieť mailom a napíšte aj to, či chcete opravovať prvú alebo druhú písomku.
Ak sa nájdu nejakí ľudia čo budú chcieť ísť na opravnú písomku ale na skúšku budú chcieť ísť už predtým, tak v takom prípade skúšku uzavrieme s tým, že koľko bodov máte zo skúšky a aké hodnotenie vám vychádza zatiaľ. A ak sa vám podarí zlepšiť si body opravnou písomkou, môže sa výsledné hodnotenie posunúť k lepšiemu.
Dohodnime sa, že bude od 14-tej. (T.j. dopoludnia je skúšková písomka. Popoludní ešte asi budem doskúšavať teóriu - závisí aj od toho koľko ľudí bude prihlásených na tento termín - a bude aj opravná písomka.
Kto máte záujem o opravnú písomku, tak mi dajte vedieť mailom a napíšte aj to, či chcete opravovať prvú alebo druhú písomku.
Ak sa nájdu nejakí ľudia čo budú chcieť ísť na opravnú písomku ale na skúšku budú chcieť ísť už predtým, tak v takom prípade skúšku uzavrieme s tým, že koľko bodov máte zo skúšky a aké hodnotenie vám vychádza zatiaľ. A ak sa vám podarí zlepšiť si body opravnou písomkou, môže sa výsledné hodnotenie posunúť k lepšiemu.