Môj návrh je taký, že by sme si dohodli nejaký konkrétny termín (deň v týždni a hodinu), kedy budete vedieť že ma zastihnete online - a ak niektorí z Vás budú mať záujem.
Primárne je to zamýšľané na konzultácie - takže ak budete mať vy nejaké veci na ktoré ste narazili alebo ktoré sa chcete opýtať.
Ale môže to fungovať do istej miery aj podobne ako obvyklé cvičenia - t.j. že ja navrhnem nejaké príklady ktoré môžeme prejsť.
Ako to konkrétne bude fungovať uvidíme časom, keď to vyskúšame - závisí to napríklad aj od toho, či bude veľa alebo málo ľudí alebo či sa bude pýtať otázky alebo skôr necháte obsah na mňa.
Nemusíte to v žiadnom prípade brať ako povinné - ak sa niekedy stane, že nebude čo počítať alebo sa nikto neukáže, tak v ten deň sa konzultácie zrušia.
Termín: ZMENA: Dohodli sme se, že konzultácie/cviko budú bývať vo štvrtok po prednáške, to znamená cca 11.30.
V praxi to znamená, že medzi 11.30 a 12.00 ma určite zastihnete online - a ak sa bude záujem, tak môžeme konzultovať kým bude treba.
(Aj ak posunieme termín na iný deň/čas, tak to berte tak že polhodinu odvtedy máte sľúbené, že budem pri počítači a všimnem si ak niekto príde - s výnimkou situácii kedy naozaj nebudem môcť; napríklad ak by mi nešiel internet alebo ak by som mal niečo čo naozaj nemôžem odložiť.)
Ak by niekedy bolo treba, tak sa dajú urobiť konzultácie aj mimo tohoto termínu - ak sa mi niekto ozvete mailom že sa potrebujete niečo spýtať, tak môžeme skúsiť nájsť čas, kedy budeme obe strany online a nejakým spôsobom sa pozrieť na veci, na ktoré sa chcete opýtať.
Technické veci: Niekedy pred termínom konzultácií pridám do tohoto topicu linku na Google Meet. Ten asi budeme používať primárne - ale môžeme to doplniť inými vecami. (Napríklad ak aj vy bude chcieť niečo písať, tak môžeme použiť nejakú webovú aplikáciu, do ktorej môžeme písať obaja - aj ja aj vy. Tiež tu pridám vždy niekedy pre tým termínom linku, ktorú môžete použiť.)
Poznámky ku Google Meet:
Spoiler:
Za nejaké rozumné návrhy a feedback budem vďačný.