Deadline na domáce úlohy

Moderator: Martin Sleziak

Post Reply
Martin Sleziak

Deadline na domáce úlohy

Post by Martin Sleziak »

Mailom som dostal otázku, že dokedy sa dajú odovzdávať domáce úlohy.
Môžem sa spýtať, do kedy by ste chceli od nás odovzdanie všetkých úloh...? Respektíve môžeme sa dohodnúť na nejaký deadline, momentálne nás viacerí vyučujúci zaplavili zadaniami a musíme riešiť aj diplomovky, bolo by teda možné odovzdať tieto zadania napríklad do konca semestra?
Asi ste si všimli, že v domácich úlohách na stránke je napísané, že termín odovzdania bude určený dodatočne. (A môžete to brať rovnako aj pre úlohy 3 až 6, ktoré už boli zverejnené v čase, keď sa prerušila výuka - ale nemali ste ich možnosť odovzdať fyzicky na hodine.)
Môj plán bol, že deadline na odovzdávanie by som určite nedával skôr ako opäť začne normálne fungovať výuka - a toho sa zatiaľ stále držím. S nejakými drobnými poznámkami:
* Zvykol som na fóre zverejniť aj niečo k tomu, ako sa úlohy majú riešiť - to ale chcem urobiť až potom keď mi všetci z vás odovzdajú danú úlohu (alebo napíšu že ju už nechcú riešiť), keďže po zverejnení riešení na fóre vám už za odovzdanie úlohy body dať nemôžem.
* To je asi úplne najpesimistickejší scenár, ale ak by počas celého semestra bola výuka len dištančnou formou, tak treba počítať s tým, že budete musieť d.ú. odovzdať mailom.
* Ako úplný deadline berte cca koniec semestra. (Zrejme bude nejaký termín dokedy vám bude treba uzavrieť známky a dať ich do AISu.) Ale zatiaľ nie je jasné, kedy reálne bude koniec semestra a kedy bude skúškové, keďže sa hovorí o viacerých verziách ako sa zmení harmonogram.
Martin Sleziak

Re: Deadline na domáce úlohy

Post by Martin Sleziak »

Keďže sa na to niekto pýtal mailom, tak explicitne ešte raz napíšem, že zostáva 30 bodov ako plný počet za domáce úlohy.
Martin Sleziak wrote: Thu Mar 26, 2020 2:29 pm Po novom sa dohodnime, že nebudeme písať písomku. Takže získať 30 bodov z domácich úloh stačí na A-čko a ak by ste dostali menej, tak sa známka odstupňuje podľa toho, koľko percent z 30 bodov získate. (Keď najbližšie budem aktualizovať body za domáce úlohy na stránke, tak to už upravím tak, aby tam bola takáto stupnica.)
T.j. ak ste už nazbierali 30 bodov, máte istotu A-čka.
V princípe ďalšie domáce úlohy nemusíte aj môžete odovzdávať. Ale jediné ďalšie čo získate ak pošlete úlohy navyše je to, že dostanete nejaký stručný feedback k vášmu riešeniu. (A že si vyskúšate vypočítať nejaké príklady.)
Post Reply