Priebeh skúšky - LS 2019/20

Moderators: Martin Sleziak, TomasRusin, Veronika Lackova, davidwilsch, jaroslav.gurican, Ludovit_Balko

Post Reply
Martin Sleziak

Priebeh skúšky - LS 2019/20

Post by Martin Sleziak »

Skúška by fungovala tak, že bude pozostávať z písomky a z teórie. (Písomka a teória budú mať rovnakú váhu. Spolu vytvoria 70% hodnotenia, vaše body zo semestra budú tvoriť 30%.)

Komunikovať budeme mailom - dajte prosím pozor na to, či fungujú mailové adresy, ktoré máte uvedené v AISe. Poprosím vás aby ste všetko vždy posielali ako odpoveď na mail ktorý vám pošlem na začiatku skúšky resp. na ďalšie maily - aby som si veci súvisiace so skúškou ľahšie upratal v inboxe.

Písomka: Pošlem Vám mailom pdf súbor s príkladmi. Budete mať čas 4 hodiny na vyriešenie príkladov, ktoré mi potom pošlete naspäť. (Je na vás v akom formáte mi ich pošlete, predpokladám, že väčšina ľudí ich napíše rukou a odfotí.)

Teória: Dostanete odo mňa mailom multiple choice test (v pdf formáte). Naspäť mi pošlete odpovede. (Priamo do mailu alebo do textového súboru. Opravovanie nebudem nijako automatizovať, nevyžaduje sa nejaký špeciálny formát. Multiple choice som zvolil preto, aby pre vás nebolo príliš komplikované napísať odpovede.) Budete mať na to 1 hodinu.

Teória začne po písomke - berte to tak, že tie štyri hodiny obsahujú aj časovú rezervu na to aby ste si dali nejakú prestávku, vyriešili prípadné technické problémy a podobne.

Obe časti (písomku aj teóriu) berte ako open book - môžete používať poznámky a ľubovoľné materiály. Mali by ste ich však riešiť samostatne.

Keď od vás dostanem obe časti, obodujem ich a pošlem vám naspäť výsledky. Verím tomu, že to budem stíhať tak, aby ste mali výsledky na ďalší deň.

Ústna časť (nepovinná): S tými, ktorý ešte budú chcieť, sa individuálne dohodnem na termíne konzultácií, ktoré by prebehli cez Google Meet. Tie by boli najmä na to, ak:
  • By sa vám zdalo, že si zaslúžite lepšiu známku - v takom prípade sa vás ešte môžem nejaké veci z preberanej látky opýtať a môžete známku posunúť nanajvýš o jeden stupeň ak s vašimi odpoveďami budem spokojný.
  • Nebudete spokojní s tým, ako sú obodované niektoré časti v písomke alebo v teórii.
  • Budete sa čokoľvek k príkladom z písomky alebo k otázkam na skúške chcieť opýtať.
Termín stretnutia cez Google Meet dohodneme individuálne potom, keď už budete mať body z oboch častí - s tými z vás, ktorí budú mať záujem. (Ak niekto je spokojný z hodnotením ktoré mu vyšlo a nemá ani ďalšie otázky, skúška pre neho skončila po odoslaní odpovedí z teórie. )
Post Reply