Od budúceho týždňa máme prejsť na dištančnú výuku.
Cvičenia:
Dohodli sme sa, že cvičenia budú odteraz pre obe skupiny v pondelok od 14.50. (Pri online výuke už nie sme limitovaný kapacitou miestnosti a udržiavaním rozostupov. A získame takto tiež možnosť mať potom od 16.30 v prípade záujmu konzultácie - aspoň tí z vás, ktorí vtedy nemajú hodinu.)
Výuka bude prebiehať v prostredí Microsoft Teams. Už som vytvoril tím pre tento predmet a snažil som sa pridať všetkých, ktorí sú na tento predmet zapísaní alebo boli aspoň na jednom z doterajších cvičení.
(Ak niekto koho sa cvičenie týka nemá prístup do "teamu" na tento predmet, nech sa mi ozve.)
Rozumné je do budúceho týždňa si teams aspoň trochu vyskúšať - zrejme sa vám to bude hodiť aj na iných predmetoch.
Tak ako doteraz, budem aj naďalej dávať na stránku príklady, z ktorých niektoré na cvičení prejdeme. Stále máte možnosť sa na čokoľvek pýtať či už mailom alebo na fóre. A je tu možnosť konzultácií aj cez MS Teams - ktoré teraz zrejme ja aj vy budeme používať pomerne často. (Jeden termín je v pondelky 16.30. Dá sa dohodnúť aj na iných dňoch a časoch. A prípadne môžete aj náhodne vyskúšať, že ak ma vidíte v teamsoch ako available, tak sa spýtate či práve nemám čas.)
Úlohy na odovzdávanie:
S prechodom na dištančnú výuku zmeníme hodnotenie takým spôsobom, že namiesto písomiek za ktoré ste mali dostávať body, budete každý týždeň dostávať nejaké úlohy ktoré odovzdáte. (Prvú sadu úloh by ste mali dostať dnes. (Opäť, ak by niekomu chýbalo zadanie, nech sa mi ozve.)
Viac detailov k odovzdávaniu úloh: viewtopic.php?t=1579
Výberové cviko - dištančne
Moderators: Martin Sleziak, Ludovit_Balko, Martin Niepel, Tibor Macko
-
Re: Výberové cviko - dištančne
Ako vám mailom písal prednášajúci, najbližší pondelok to bude vymenené - dopoludnia budete mať výberové cvičenia so mnou a popoludní bude mať on povinné cvičenia.Martin Sleziak wrote: ↑Mon Sep 28, 2020 5:57 pm Cvičenia:
Dohodli sme sa, že cvičenia budú odteraz pre obe skupiny v pondelok od 14.50. (Pri online výuke už nie sme limitovaný kapacitou miestnosti a udržiavaním rozostupov. A získame takto tiež možnosť mať potom od 16.30 v prípade záujmu konzultácie - aspoň tí z vás, ktorí vtedy nemajú hodinu.)
Teda prvé cvičenia budú 5.októbra od 9.50, v MS Teams by ste už mali vidieť pripravený meeting.
Snáď tie ďalšie týždne už bude všetko fungovať štandardne v dohodnutom čase - od prednášajúceho sa dozvieme, či ešte niekedy bude potrebovať robiť podobnú výmenu ako teraz.