Chcel by som sa spýtať či by nebolo možné presunúť predmet Cvičenie z lineárnej algebry a geometrie (2) z piatka 8:10 na stredu 8:10? Všetky krúžky (1MAT1, 1MAT2, 1PMA) majú v tomto čase voľno, rovnako ako vy (aspoň podľa zverejneného rozvrhu) a rovnako je voľná miestnosť F1-247 s kapacitou 24 študentov. Viacero ľudí malo na takýto návrh pozitívny ohlas, nikto sa nevyjadril negatívne
Do istej miery podobná situácia na minulý semester - aj vtedy bol návrh na presun, nakoniec väčšina bola za piatok. Uvidíme ako to dopadne teraz.
Rozvrhy, ktorých sa to týka:
1MAT1,
1MAT2,
1PMA
Tu sú
všetky skupiny pokope a takto momentálne vyzerá
môj rozvrh.
Napíšem k prípadnému presunu aspoň niečo - samozrejme, môžete aj Vy; či už tu na fóre alebo v Teams.
- Teraz ešte neviem s istotou povedať, či v stredu ráno budem môcť alebo nie.
- S miestnosťou by asi nemal byť problém - ak počítame s tým, že LAG1 úspešne spravilo 21 ľudí, tak by malo stačiť akvárium. (Je dosť nepravdepodobné, že toto výberové cviko si zapíšu všetci. A ak by áno, tak nie na každú hodinu všetci prídete.)
- Upozorním na to, že by ste mohli (niektorí) mať pomerne plnú stredu. Ak si niekto zapíše predmety Diskrétna matematika (2) aj Cvičenie z lineárnej algebry a geometrie (2), tak by to znamenalo 6 hodín výuky ráno, potom 1h pauza, ďalších 5 hodín výuky. A ešte niektoré týždne potom večerná písomka. Vydržať byť sústredený 11 vyučovacích hodín je už celkom dosť - aj ak by človek tesne potom nemusel ísť na písomku.
- Výhoda piatku je aj tá, že v prípade záujmu by sme vedeli tesne po cviku zostať na konzultácie. (Aspoň 1MAT - keďže 1PMA majú v rozvrhu tesne po tom ďalšiu výuku.)
- Prípadný presun by musel schváliť aj doc. Macko.
Samozrejme, je mi jasné, že tá streda sa nebude týkať všetkých. (Nie všetci si zapíšu obe výberovky. Momentálne krúžok 1PMA má v stredu 9.50 voľno - predmet Úvod do počítačovej grafiky je povinný iba pre 1MAT.)
Keďže prvý týždeň sú namiesto cvičení prednášky, tak prvýkrát sa stretneme až v druhom týždni semestra. Takže vlastne vtedy sa môžeme dohodnúť aj o prípadnom presune - má to aj tú výhodu, že budeme vedieť viac aj o tom, či ste si medzičasom pomenili iné veci v rozvrhu.
- Budete vedieť, či ste si medzičasom poprehadzovali v rozvrhu iné hodiny.
- Bude trochu jasnejšie, ktoré predmety si zapisujete.