Uvidíme, či časom narazíme na nejaké ďalšie veci
Prípadné výpadky.
Pre istotu napíšem, že väčšinou plánujem plánujem k Teams byť pripojení zo školy zo svojej miestnosti. (Ak ma okolnosti nedonútia robiť to nejako inak.) V praxi to znamená, že budem zastihnuteľný aj na klapke: https://sluzby.fmph.uniba.sk/ludia/sleziak1
Je teda možnosť kontaktovať ma, ak by sa náhodou stalo, že je nejaký problém v Teams a nastane situácia, že ja stále rozprávam - mysliac si, že ma počujete - ale z nejakého dôvodu to už nefunguje. (Keď sú nejaké problémy, tak ako prvé sa oplatí skúsiť ozvať v Teams - ale asi nie je zlé vedieť, že je takéto záložné riešenie.)
Prístup k "tabuli".
Jedna vec, ktorá vám možno trochu vadí (v porovnaní s prednáškou naživo) je, že vidíte iba to čo stále sharujem - v posluchárni by ste videli všetko, čo som napísal od začiatku prednášky a zatiaľ nezotrel.
Sčasti by to, že sa možno občas potrebujete k niečomu vrátiť, mohol riešiť fakt, že idem zhruba podľa poznámok - a tie máte k dispozícii na stránke. Urobím ale ešte okrem toho aj takú vec, že to pdf-ko, do ktorého píšem, bude niekde na webe a raz za cca 10 minút bude zaktualizované.
(V princípe možno systematickejšie riešenie by bola nejaká forma, kde by sme používali nejaký zdieľaný dokument. Keďže mi ale vcelku vyhovuje program, ktorý používam na editovanie teraz - a s ním viem robiť iba takto lokálne - tak by som to radšej skúsil takto. A ak by sa vám to stále zdalo problematické, tak budem skúšať niečo iné.)
Nejaké technické veci k online prednáškam
Moderators: Martin Sleziak, TomasRusin, Veronika Lackova, Nina Hronkovičová, bpokorna, davidwilsch, jaroslav.gurican, makovnik
-