Pripomeniem, že skúškové obdobie trvá od 3. januára do 11. februára, t.j. 6 týždňov
Skúšky by som plánoval urobiť tak, že by bol jeden termín každý týždeň - s výnimkou týždňa 24.1.-28.1., keďže vtedy budem mať iné povinnosti.
Najjednoduchšie bude dať vždy na ten istý deň v týždni - skúsime sa dohodnúť, ktorý deň je najlepší. (Samozrejme, ak to niekedy vyjde tak, že by ste v ten deň mali nejakú hromadnú skúšku z iného predmetu, tak preložíme na istý deň. Ak sú už dohodnuté z nejakých predmetov termíny, kde musíte byť všetci - a teda neprichádzajú do úvahy ako termíny na algebru - tak ich môžete napísať sem alebo do teams.)
V MS Teams som vytvoril kanál skúšky - v ňom môžete hlasovať, ktorý deň v týždni sa vám najviac pozdáva. (A ak budú skúšky prebiehať online, tak tiež budú v tom istom kanáli.) Hlasovanie nechám bežať do piatku 17. decembra. Potom podľa výsledkov hlasovania niektorý deň vyberiem a vypíšem termíny do AISu.
V prípade, že z vašej strany nebude žiadny deň výrazne preferovaný, tak skúšky dám na pondelky - podobne ako bývali prednášky.
Skúšky by začínali od 8.00 a obmedzenie by bolo max. 20 ľudí na termín.
Termíny budú vypísané v AISe - cez AIS sa budete aj prihlasovať na skúšky.
Termíny skúšok - ZS 2021/22
Moderators: Martin Sleziak, TomasRusin, Veronika Lackova, Nina Hronkovičová, bpokorna, davidwilsch, jaroslav.gurican, makovnik
-
Re: Termíny skúšok - ZS 2021/22
Termíny som vypísal na piatok 7.1. a pondelky 10.1., 17.1., 31.1., 7.2.
V AISe je pri každom termíne rezervovaná miestnosť - ak skúšky pobežia štandardne, tak budeme v tejto miestnosti; ak skúšky budú online, tak budú v kanále skúšky.
V AISe je pri každom termíne rezervovaná miestnosť - ak skúšky pobežia štandardne, tak budeme v tejto miestnosti; ak skúšky budú online, tak budú v kanále skúšky.
-
Termín 17.1 iba online
Keďže sa nik neozval, že by mal záujem o prezenčnú skúšku, termín 17. januára bude čisto online. (Pre istotu som to napísal aj sem - aby ma náhodou niekto nehľadal v F1-328.)Martin Sleziak wrote: ↑Tue Jan 11, 2022 1:52 pm Dôležité ale je, aby som vopred vedel, koľkí z vás budú chcieť prísť fyzicky do školy (a či vôbec niekto taký je). Ak máte záujem skúšku absolvovať prezenčne, tak okrem prihlásenia sa v AISe mi treba najneskôr deň pred skúškou dať vedieť. Najjednoduchšie je keď sa zapíšete do
-
Termín 31.1. - online
Opäť - podobne ako minule - sa nikto neozval, že by mal záujem o prezenčnú skúšku. Takže aj tento termín prebehne čísto online.
-
Re: Termíny skúšok - ZS 2021/22
Na dnešný termín sa neprihlásil nikto - a môj odhad je, že už sú z Algebry (1) vyskúšaní všetci, ktorí mali záujem.
Pre istotu ale aj tak ešte počkám - hárok na študijné oddelenie budem odovzdávať až v piatok. Ak by sa ešte našiel niekto, kto by ešte mal záujem o skúšku z tohto predmetu, tak sa treba ozvať.
(Tým, ktorí neboli na žiadnom termíne, som dal do AISu FX - samozrejme, ak náhodou niekto z nich ešte na skúšku príde a urobí ju, tak hodnotenie zadané v AISe zmením.)
Pre istotu ale aj tak ešte počkám - hárok na študijné oddelenie budem odovzdávať až v piatok. Ak by sa ešte našiel niekto, kto by ešte mal záujem o skúšku z tohto predmetu, tak sa treba ozvať.
(Tým, ktorí neboli na žiadnom termíne, som dal do AISu FX - samozrejme, ak náhodou niekto z nich ešte na skúšku príde a urobí ju, tak hodnotenie zadané v AISe zmením.)