Skúšky LS 2012/13

Moderator: Martin Sleziak

Post Reply
Martin Sleziak

Skúšky LS 2012/13

Post by Martin Sleziak »

Na stránke som vypísal, čo treba vedieť na skúšku.
Na skúške bude najprv písomka (spoločná) a potom si vytiahnete otázku z teórie.
Zatiaľ som v AISe vypísal štyri termíny: 21.5, 28.5., 4.6. a 11.6. Všetky sú o 9.00 v M-VIII.
Ak by bolo treba viac termínov, tak sa na nich dohodneme počas skúškového.
Na tom, či bude predtermín a kedy bude sa dohodneme niekedy na cviku, zatiaľ sme sa ale rozprávali o tom, že by to bolo pravdepodobne v piatok. (Vtedy sa najľahšie nájde miestnosť.)
Martin Sleziak

Re: Skúšky LS 2012/13

Post by Martin Sleziak »

V AIS-e som zaktualizoval body za riešenie úloh na fóre; body za písomky sú tam už dlhšie. Ak by sa niekomu zdalo, že tam má menej bodov, než by mal mať, treba reklamovať.

Čo sa týka riešenia úloh na fóre aj nepovinných domácich úloh, môžete za ne získať body až do skúšky, čiže stále sa dajú riešiť úlohy tu a aj odovzdať n.d.ú. (Dajú sa aj po skúške, ale vtedy už za ne nezískate body.) Riešenia úloh na fóre vám majú slúžiť aj na to, aby ste si niekde mohli pozrieť nejaké vyriešené úlohy, keď sa budete učiť a s niektorým typom príkladov budete mať problémy. Kľudne môžete spraviť aj to - ak sa takáto situácia vyskytne - že napíšete na fórum, aký typ úlohy vám nejde a že by ste radi videli riešenie niektorej konkrétnej úlohy (napríklad spomedzi úloh na fóre alebo z cvičení v poznámkach k prednáške). Je šanca, že si niekto z vašich kolegov nájde čas a napíše sem riešenie - v prípade, že to bude niektorá z úloh, ktoré som dal na fórum, tak môže za to získať aj body - alebo, ak budem mať čas, tak napíšem riešenie ja. (Aj doteraz som sa snažil k úlohám, čo ste riešili na fóre, písať nejaké komentáre alebo ponúknuť alternatívne riešenie.) A samozrejme to isté platí aj o teórii - ak narazíte na nejaké nejasné/problematické miesto v nejako dôkaze, fórum je ideálne miesto, kde sa na to môžete pýtať.

Vždy po skúške zverejním tu na fóre príklady, ktoré boli na písomke. Predpokladám, že by ste ich medzi sebou aj tak šírili (bud prepísali alebo oscanovali), keďže mám zadania úloh naTeXované, tak je ľahké skopírovať ich na fórum. Čas, ktorý vám ušetrím tým, že zadania nebudete musieť prepisovať/scanovať môžete využiť napríklad tak, že napíšete sem na fórum, ako sa tie úlohy dali riešiť. (Za to už síce nie sú žiadne body, ale môžete to brať tak, že pomôžete svojim kolegom.)
Martin Sleziak

Post by Martin Sleziak »

Martin Sleziak wrote: Zatiaľ som v AISe vypísal štyri termíny: 21.5, 28.5., 4.6. a 11.6. Všetky sú o 9.00 v M-VIII.
Pribudol termín 14.6. o 9.00 v M-VI.
Martin Sleziak

Post by Martin Sleziak »

Ak by náhodou bolo treba ešte nejaké ďalšie termíny (podľa počtu prihlásených na tento piatok sa zdá, že asi nebudú nutné), tak chcem napísať aké sú možnosti.
Budúci týždeň by mohla byť skúška iba v pondelok (17.6), ostatné dni nemôžem.
Posledný júnový týždeň budem v pondelok, stredu a štvrtok budem na štátniciach. Ako možné termíny teda zostávajú utorok (25.6.) a piatok (28.6.).
Zatiaľ do AISu žiadne ďalšie termíny nevypisujem - počítam s tým, že ak budú ľudia, ktorí budú ešte chcieť prísť na skúšku, tak sa mi ozvú.
Martin Sleziak

Post by Martin Sleziak »

Pribudol ešte termín 28.6. (o 9.00 v M-VIII).
Počas posledného týždňa skúškového skúšam v pondelok, stredu a štvrtok na štátniciach, takže ako možné termíny zostávajú utorok a piatok. Keďže jeden z vás má v utorok inú skúšku, vypísal som termín v piatok.
Preferoval by som vyskúšať všetkých zostávajúcich naraz, ale ak by niekomu z vás tento termín vôbec nevyhovoval, tak sa buď dohodneme individuálne alebo (ak by vás bolo viacej) vypíšem termín aj v utorok.
Martin Sleziak

Post by Martin Sleziak »

Martin Sleziak wrote:Pribudol ešte termín 28.6. (o 9.00 v M-VIII).
A ešte aj 25.6, tiež 9.00 v M-VIII.
Post Reply