Konzultácie

Moderators: Martin Sleziak, Ludovit_Balko, Martin Niepel, Tibor Macko

Post Reply
Martin Sleziak

Konzultácie

Post by Martin Sleziak »

S blížiacou písomkou možno bude väčší záujem o konzultácie.

Pripomeniem, že sme sa kedysi dohodli, že napríklad tesne po utorkovom cviku (t.j. od 17.20) sa v prípade záujmu dá o niečom porozprávať.

A teraz pred prvou písomkou ešte urobíme takú vec, že na cvičení v utorok 5.11. budete mať možnosť si Vy povedať akékoľvek príklady z písomkových tém, ku ktorým sa chcete vrátiť. (Keďže to je posledné výberové cviko pred prvou písomkou.)
A ak to bude tak, že z Vašej strany nebude niečo, čo by bolo treba pred písomkou zopakovať, tak budeme pokračovať v preberaní novej látky.
Martin Sleziak

Re: Konzultácie

Post by Martin Sleziak »

Predpokladám, že s blížiacou písomkou môže stúpnuť záujem o konzultácie.

Pre istotu ešte raz pripomeniem to, čo som hovoril na cviku - ak by bol záujem, tak niektorý deň cez víkend pokojne môžeme spraviť v škole konzultácie; len sa treba dohodnúť dopredu.
Potom v pondelok, keď sa pozerám na váš rozvrh a môj rozvrh, tak v princípe niekedy popoludní by sme mali mať čas ja aj vy. (S tým, že od 18-tej večer učím a chvíľu pred prednáškou sa budem chcieť venovať tomu, že sa na ňu trochu pripravím.)

Ale pýtať sa dá aj mailom alebo na fóre. A dá sa zastaviť osobne v podstate hocikedy - aj bez toho aby ste boli vopred dohodnutí. (Alebo ak ma zbadáte akurát v teams, dá sa ozvať aj tam. Ale priveľmi často sa taqm nevyskytujem.)
Samozrejme, môže sa stať, že vám poviem, že práve nemám čas - ale prinajmenšom opýtať sa dá.
Post Reply