Štvrtkové cvičenie zostávajú v rovnakom čase, ale odteraz budú v akváriu M-IV. (Dôvodom zmeny je, že bolo treba väčšiu miestnosť pre inú hodinu, ktorá sa do akvária nezmestí. Nás je okolo 30, takže by sme nemali mať problém.)
https://candle.fmph.uniba.sk/kruzky/1INF
https://candle.fmph.uniba.sk/kruzky/2BIN
Ešte to pripomeniem aj v pondelok na prednáška - snáď sa do budúceho štvrtku táto informácia dostane ku všetkým, ktorých sa týka.
Zmena miestnosti na cvičenie
Moderators: Martin Sleziak, TomasRusin, Veronika Lackova, Nina Hronkovičová, bpokorna, davidwilsch, jaroslav.gurican, makovnik
-
Re: Zmena miestnosti na cvičenie
Jednorázovo (vo štvrtok 9.11.) bude vo štvrtok Algebra (1) namiesto M-IV v F1-247. Dôvodom sú búracie práce na balkónoch nad akváriami a z toho dôvodu zvýšený hluk.
Ospravedlňujem sa, že som nedal o tejto zmene vedieť skôr, ale aj od vedenia fakulty informácia o zmene miestností na štvrtok a piatok prišla vyučujúcim, ktorých sa to týka, až v stredu večer.
Pravdepodobne sa výuka bude presúvať iba tento týždeň.
Ospravedlňujem sa, že som nedal o tejto zmene vedieť skôr, ale aj od vedenia fakulty informácia o zmene miestností na štvrtok a piatok prišla vyučujúcim, ktorých sa to týka, až v stredu večer.
Pravdepodobne sa výuka bude presúvať iba tento týždeň.
-
Re: Zmena miestnosti na cvičenie
Asi ste si všimli, že medzičasom prišiel mail týkajúci sa problémov s hlukom aj na hromadné fakultné adresy: http://maillist.rec.uniba.sk/pipermail/ ... 00411.html
Za dnešné problémy sa ospravedlňujem - dúfam, že sa v F1-247 ako-tak dalo písať. (Ako som spomenul na písomke, reagoval som na informácie zo včera večera, že v akváriách bude pravdepodobne hluk. Ďalší mail, že nakoniec sa dnes nad akváriami nič hlučné robiť nemá, som dostal až dnes ráno - a keďže som vám už medzičasom napísal hromadný mail o zmene miestnosti, nechcel som to na poslednú chvíľu ešte raz meniť.)
Ak to teda naozaj dopadne takto, dotkne sa to už iba piatkovej výuky a prednášku ani cvičenie z Algebry (1) by to nemalo ovplyvniť. Dúfajme teda, že zvyšok semestra už prebehne bez toho, aby si vynútil nejaké zmeny. (Aspoň nie zmeny na poslednú chvíľu.)Milé kolegyne, vážení kolegovia,
vzhľadom na hluk, ktorý spôsobovalo odstraňovanie starej fasády nad akváriami, dohodli sme sa s firmou, ktorá to obíja, že budú pracovať v piatky a cez víkendy (tento piatok a víkend ešte nie). Piatkovú výuku sa budeme snažiť preložiť do miestností kde nebude hluk. Budete o tom informovaní.
Podobne sa budeme snažiť dohodnúť aj s firmou, ktorá robí obklady a hluk spôsobuje vŕtanie.
Za doterajšie problémy sa ospravedlňujem.
S pozdravom
Jozef Masarik
Za dnešné problémy sa ospravedlňujem - dúfam, že sa v F1-247 ako-tak dalo písať. (Ako som spomenul na písomke, reagoval som na informácie zo včera večera, že v akváriách bude pravdepodobne hluk. Ďalší mail, že nakoniec sa dnes nad akváriami nič hlučné robiť nemá, som dostal až dnes ráno - a keďže som vám už medzičasom napísal hromadný mail o zmene miestnosti, nechcel som to na poslednú chvíľu ešte raz meniť.)