Dohodli sme sa, že skúšky budú v piatky. Skúškové obdobie má 7 týždňov. Nie je vás veľa, myslím si, že 5 termínov by mohlo stačiť.
V AISe som predbežne vypísal termíny 5., 12., 19. a 26. januára a 16. februára. V priebehu posledného týždňa sa dohodneme, či platia tieto termíny. (V závislosti od toho, či vám vyhovujú, či nemáte niektorý iný predmet v podobnom termína a podobne. Ak by sa vám zdalo, že je málo termínov ku koncu skúškového, tak môžeme niektorý januárový termín vymeniť za 9. februára.)
Keď hovorím o termínoch, pripomeniem aj to, že sme sa dohodli na termíne opravnej písomky 12. januára. (T.j. spolu so skúškovým termínom, ale opravná písomka by bola popoludní.)
Keď budeme definitívne dohodnutí na termínoch, tak v AISe otvorím aj zapisovanie. A časom sem na fórum skúsim niečo napísať aj k priebehu skúšky a k tomu, čo sa skúša.
Termíny skúšok
Moderators: Martin Sleziak, TomasRusin, Veronika Lackova, Nina Hronkovičová, bpokorna, davidwilsch, jaroslav.gurican, makovnik
-
Re: Termíny skúšok
Platia teda termíny, ktoré som spomínal - už je možné sa na ne zapisovať v AISe.Martin Sleziak wrote: ↑Wed Dec 13, 2017 4:02 pm V AISe som predbežne vypísal termíny 5., 12., 19. a 26. januára a 16. februára. V priebehu posledného týždňa sa dohodneme, či platia tieto termíny.
12. januára je to v F1-109. (Vtedy je aj opravná písomka, takže som rezervoval väčšiu miestnosť.) Ostatné termíny sú v M-XI.