Termín písomky

Moderator: Martin Sleziak

Post Reply
Martin Sleziak
Posts: 5553
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Termín písomky

Post by Martin Sleziak »

Pretože sa budeme chcieť dohodnúť o termíne písomky, tak zopakujem dôležité termíny.
* Pre druhákov magistrov na PriF končí výuka 13.04.2018 a skúškové 04.05.2018. Do 09.05.2018 treba odovzdať indexy na kontrolu.
* Na FMFI semester končí rovnako pre všetky ročníky, konkrétne 18. 5. 2018. Skúškové obdobie pre študentov končiacich magisterské študijné programy končí 1. 6. 2018.

V praxi to znamená, že s prírodovedcami sa budeme musieť dohodnúť tak, aby sa do 4. mája stihla písomka, napísať, obodovať, zapísať známky do AISu.
Matfyzáci majú menšie problémy s deadlinom, ale samozrejme, ak vám to (aspoň niektorým) bude vyhovovať, tak samozrejme môžete písať písomku spolu s PriF.

Otázku, či a kedy bude opravná písomka by som asi chcel riešiť až potom, keď bude jasné ako dopadla prvá písomka. Je ale samozrejmé, že ak niekto nebude z vážnych dôvodov môcť prísť na písomku v termíne s ostatnými, tak sa skúsime dohodnúť na náhradnom termíne.
Martin Sleziak
Posts: 5553
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Re: Termín písomky

Post by Martin Sleziak »

Dnes sme sa dohodli, že:
  • Budúci pondelok (16. apríla) bude opakovacia hodina - ak budete mať vy nachystané príklady, ktoré chcete rátať, tak sa budeme venovať im. Ak nie, nejaké vyberiem ja.
  • O dva týždne (23. apríla), bude písomka pre prírodovedcov. (Samozrejme, aj ľudia z FMFI ktorí chcú si ju môžu napísať.)
Martin Sleziak
Posts: 5553
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Re: Termín písomky

Post by Martin Sleziak »

Momentálne sme na tom tak, že PriF (a časť FMFI) má písomku úspešne za sebou.
Bolo by dobré nejako sa dohodnúť na termíne kedy budú písať písomku tí zostávajúci.

Ja by som navrhol, že ak sa vám podarí dohodnúť medzi sebou, tak skúste navrhnúť vy termín ktorý vám vyhovuje.
Ak by ste to chceli stihnúť ešte cez semester, tak najjednoduchšie sa mi zdá dať to v pondelok v rovnakom čase kedy mávame hodinu.
Ak by to bolo cez skúškové, ta zatiaľ jediné moje obmedzenie je nedávať to na stredu.

Keby to náhodou dopadlo tak, že od vás dlho nebudem počuť žiadny návrh na termín písomky, tak nejaký navrhnem ja.
Martin Sleziak
Posts: 5553
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Re: Termín písomky

Post by Martin Sleziak »

Dohodli sme sa, že termín písomky pre študentov FMFI (tých čo ju ešte nemajú za sebou) bude najbližší pondelok t.j. 14. mája. Bude to v čase prednášky.

Platí to, čo som písal k predošlému termínu: viewtopic.php?t=1069
Ak by ste mali nejaké otázky, môžete sa pýtať na fóre. Môžete sa zastaviť na konzultácie. (Keďže do písomky vlastne už veľa času nezostáva, tak v prípade záujmu sa dajú spraviť aj niekedy cez víkend.)

A takisto zostáva v platnosti aj toto:
Martin Sleziak wrote: Mon Apr 09, 2018 10:54 am Otázku, či a kedy bude opravná písomka by som asi chcel riešiť až potom, keď bude jasné ako dopadla prvá písomka. Je ale samozrejmé, že ak niekto nebude z vážnych dôvodov môcť prísť na písomku v termíne s ostatnými, tak sa skúsime dohodnúť na náhradnom termíne.
Post Reply