Na prvú písomku by som chcel dať veci z tém od začiatku semestra až po polia (vrátane) a ešte aj niečo zo začiatku kapitoly o vektorových priestoroch. (Prinajmenšom po podpriestory - tie by ste mali preberať na najbližšej prednáške.) Asi definitívne by som uzavrel čo všetko bude na písomke keď budem vidieť čo sa stihlo prebrať na tohtotýždňovej prednáške (tie veci by boli na najbližšom cvičení - ktoré bude až po tom týždni kde cviká odpadnú).Dominika Harmanová wrote: ↑Mon Oct 22, 2018 10:51 am Dobrý deň! Prosím, nechystá sa v najbližšom čase písomka? Prípadne, ak ešte nebol vybraný pevný termín, cca kedy by mohla byť? Vďaka!
Čo sa týka termínu, tak pravdepodobne na najbližšom cviku budeme mať prebraté všetko čo má byť na prvej písomke. A teda môže byť v podstate kedykoľvek potom.
O termíne sa skúsime porozprávať na cvičeniach - v podstate by som ho asi nechal do značnej miery na vás, aby ste si zvolili nejaký termín kedy nemáte práve veľa písomiek z iných predmetov. Iba v prípade, že to bude na cvičeniach vyzerať tak, že sa neviete dohodnúť na termíne, tak nejaký dátum vyberiem ja.