Ako som spomínal, na stránke sa už dajú nájsť body aj po štvrtej písomke, takže vám tam vyšli nejaké známky.
Na zajtrajšom cviku vám vrátim písomky - prípadne si ich potom môžete pozrieť a ak nájdete niečo za čo som vám mal dať body, tak zreklamovať.
Známky vám do indexu môžem zapísať aj zajtra; ale nie je problém ani cez skúškové - s niektorými z vás sa stretneme na opravnej písomke a aj vy aj ja sa tu cez skúškové budeme vyskytovať. (Môžem sa napríklad zastaviť zapísať vám známky do indexov na niektorom skúškovom termíne z lineárnej algebry alebo prípadne ak budete mať nejaký termín z iného predmetu, kde by ste mali byť všetci.)
Zapísanie známky z výberového cvika (1-MAT-191)
Moderators: Martin Sleziak, Ludovit_Balko, Martin Niepel, Tibor Macko
-
-
Re: Zapísanie známky z výberového cvika (1-MAT-191)
Nakoniec to dopadlo tak, že väčšina z vás si stihla nechať zapísať známku už vo štvrtok po písomke na povinnom cviku.
Zostalo ešte pár ľudí - buď sa za mnou skúste zastaviť; resp. možno sa stretneme na opravnej písomke alebo ak budem vidieť že ste zapísaný napríklad na niektorý termín z lineárky a ak na to nezabudnem, tak Vám známku môžem prísť zapísať tam.
Zostalo ešte pár ľudí - buď sa za mnou skúste zastaviť; resp. možno sa stretneme na opravnej písomke alebo ak budem vidieť že ste zapísaný napríklad na niektorý termín z lineárky a ak na to nezabudnem, tak Vám známku môžem prísť zapísať tam.
-
Ako som sľúbil, na posledné cvičenie ešte donesiem nejakú písomku - možno sa nájdu nejakí ľudia, čo si ešte chcú vylepšiť známku. (Nepredpokladám, že ich bude veľa - napokon zhruba polovic už má i tak A-čko. Čiže ak nejakí ľudia budú písať písomku, tak popritom s ostatnými budeme niečo ďalej preberať.)
Kto už má známku, s ktorou je spokojný, môže si ju pred cvičením alebo po ňom nechať zapísať. (S tými, čo nebudú mať zapísanú známku zajtra, doriešime kedy si ju môžu zapísať už nejako individuálne.)
Kto už má známku, s ktorou je spokojný, môže si ju pred cvičením alebo po ňom nechať zapísať. (S tými, čo nebudú mať zapísanú známku zajtra, doriešime kedy si ju môžu zapísať už nejako individuálne.)
-
Zostalo ešte pár ľudí, ktorí nemajú zapísanú známku.
Stačí ma skúsiť niekedy nájsť cez skúškové a dať si ju zapísať do indexu.
V princípe by som mal byť počas skúškového zastihnuteľný.
Niektoré časy, kedy ma určite nájdete v škole, sú vtedy keď skúšam: viewtopic.php?t=1480 (V takom prípade by bolo rozumné prísť niekedy začiatkom skúšky kým sa bude písať písomka. Aby ste príliš nerušili, keď už bude bežať ústna skúška.)
Ak ma nenájdete, jedna možnosť je nechať mi index v priečinku v M-127 a potom si ho neskôr znovu vyzdvihnúť. (Ak nájdete niekoho v miestnosti M-127 alebo nájdete na katedre sekretárku, stačí ich poprosiť, aby mi váš index dali do priečinku.)
Stačí ma skúsiť niekedy nájsť cez skúškové a dať si ju zapísať do indexu.
V princípe by som mal byť počas skúškového zastihnuteľný.
Niektoré časy, kedy ma určite nájdete v škole, sú vtedy keď skúšam: viewtopic.php?t=1480 (V takom prípade by bolo rozumné prísť niekedy začiatkom skúšky kým sa bude písať písomka. Aby ste príliš nerušili, keď už bude bežať ústna skúška.)
Ak ma nenájdete, jedna možnosť je nechať mi index v priečinku v M-127 a potom si ho neskôr znovu vyzdvihnúť. (Ak nájdete niekoho v miestnosti M-127 alebo nájdete na katedre sekretárku, stačí ich poprosiť, aby mi váš index dali do priečinku.)