Ale prinajmenšom takéto niečo potrebujeme tento týždeň a budúci týždeň.
Každopádne na doplnkových cvikách by to zrejme fungovalo tak, že:
- Vtedy, keď budú nejakí ľudia môcť byť na cviku iba online, bude vytvorený meeting v teams a aspoň sa pokúsime nejako fungovať hybridne.
- Určite si dohodneme aj nejaký čas na online konzultácie - ktoré sa dajú využiť v prípade, že ste nemohli prísť na cviká. Alebo aj v prípade, že sa iba budete chcieť iba niečo opýtať.
Čo sa týka technickej stránky, tak vtedy keď bude treba hybridnú výuku, tak budeme nejako kombinovať to, že občas budem písať na Whiteboard a budeme mať kameru, na ktorej bude vidno tabuľu.
(V princípe by mohlo byť mierne užitočné, ak aj niekto ďalší okrem mňa bude priamo z miestnosti pripojený cez Teams - napríklad ak by sa ľudia, ktorí sú mimo matfyzu, sťažovali na nejaké technické problémy v chate v teams a ja by som to nezaregistroval. Ale v žiadnom prípade to nie je nutné.)
Možno časom zistíme, že takéto niečo nefunguje veľmi dobre - v každom prípade máme v zálohe tie online konzultácie. (Na ktorých sa pokojne dá spraviť aj to, že prejdeme všetky tie príklady, ktoré stihneme prejsť na cviku s tými, ktorí budú na hodine prezenčne.)
P.S.
Toto nijako nesúvisí s témou prezenčnej výuky, ale keď už píšem na fórum, tak napíšem aj to, že sa teraz budú v piatok dať prezentovať úlohy z PÚ1. (Keďže vlastne povinné cviko nebolo ani minulý týždeň ani tento týždeň.)