Opravná písomka za písomku z cvičení (tie, ktoré boli 14. 11. 2024 a 18. 12. 2024 )

Moderators: Martin Sleziak, TomasRusin, Veronika Lackova, Nina Hronkovičová, bpokorna, davidwilsch, jaroslav.gurican, makovnik

Post Reply
jaroslav.gurican

Opravná písomka za písomku z cvičení (tie, ktoré boli 14. 11. 2024 a 18. 12. 2024 )

Post by jaroslav.gurican »

Niektorí z vás sa ma pýtali na možnosť napísania opravnej písomky za "písomku z cvičení".

Ak chcete, môžete si opraviť jednu z dvoch písomiek (z tých čo boli 14. 10. - úísomka č. 1, 18. 12. - písomka č. 2).

Opravná písomka sa bude konať 13. 1. 2025 o 10.00 v posluchárni A. V prípade, že na tejto opravnej písomke ziskate viac bodov ako na pôvodnej, do AISu zmeníme počet bodov za príslušnú písomku na novú hodnotu (čiže ak opravujete napr. písomku č. 1 a povedzme teraz máte za ňu 3 body a v rámci opravy získate 10 bodov, tie 3 body za tú písomku sa zmenia na 10, čiže vám oproti momentálnemu stavu "pribudne" 7 bodov). V prípade, že získate menej bodov ako na pôvodnej písomke, počet bodov meniť nebudeme (čiže sa počet bodov, ktoré máte za cvičenia nezmenší). Tieto nové body potom budú slúžiť ako body z cvičení na skúške.

Kto máte záujem o túto opravnú písomku, napíšte mi emIal na moju štandardnú "školskú" emalovú adresu s tým, že subject emailu bude "OpravnaAlgebra" (bez úvodzoviek a bez dĺžňa samozrejme, čiže nie napr. OpravnáAlgebra). Ak mi to pride s inym subjectom, možno sa ten email "stratí". Email mi pošlite najneskôr v piatok 10. 1. 2025 o 13:00, aby som stihol vytlačiť zadania, v pondelok pred písaním písomiek už na to nebudem mať čas.
V emaile napíšte, ktorú z písomiek si chcete opraviť, či písomku č. 1 alebo písomku č. 2, aby som vedel na pondelok pripraviť správny počet zadaní.
Keď sa prihlásite a neprídete, nevadí, ale dúfam, že takých prípadov nebude veľa, verím, že sa prihlásia len ľudia, ktorí naozaj chcú prísť.
Post Reply