Page 1 of 1

Konzultačné hodiny 1MAT, 1PMA1

Posted: Thu Oct 02, 2014 3:03 pm
by Martin Sleziak
Na dnešnom cviku sme sa dohodli, že vypíšem konzultačné hodiny na utorok 14.50. (Vtedy by ste podľa rozvrhu mali mať voľno.)

V praxi to znamená iba toľko, že v tom čase by ste ma mali zastihnúť v M-129 a máte odo mňa sľúbené, že vtedy si nájdem čas, ak sa budete chcieť opýtať niečo súvisiace s lineárnou algebrou. (Samozrejme, hľadať ma môžete aj kedykoľvek v iných časoch, nie vždy ma však zastihnete a nie vždy budem práve mať čas. Ak budete chcieť prísť na konzultácie v inom čase, oplatí sa pozrieť na môj rozvrh, aby ste ma zbytočne nehľadali vtedy, keď učím alebo mám nejaké iné povinnosti.)

Tento semester bude trochu problém v čase, keď sa budú vymieňať okná na prvom poschodí - keď budem presnejšie vedieť, kedy to bude, tak sem napíšem. Vtedy u seba zastihnuteľný nebudem a prípadné konzultácie bude lepšie vopred dohodnúť mailom.

Re: Konzultačné hodiny 1MAT, 1PMA1

Posted: Mon Oct 27, 2014 7:01 am
by Martin Sleziak
Martin Sleziak wrote: Tento semester bude trochu problém v čase, keď sa budú vymieňať okná na prvom poschodí - keď budem presnejšie vedieť, kedy to bude, tak sem napíšem. Vtedy u seba zastihnuteľný nebudem a prípadné konzultácie bude lepšie vopred dohodnúť mailom.
Výmena okien na mojej miestnosti by mala prísť na rad už tento týždeň. Čiže bude o čosi ťažšie ma zastihnúť.
Ak by ste ma hľadali (kvôli konzultáciám alebo čomukoľvek inému), tak sa oplatí pozrieť na môj rozvrh: http://msleziak.com/vyuka/rozvrh.txt resp. http://candle.fmph.uniba.sk/ucitelia/Martin-Sleziak
Z neho vidíte aspoň nejaké časy, kedy ma zastihnete. (Tesne po alebo tesne pred výukou.)
Veci, ktoré sa dajú riešiť mailom alebo cez fórum radšej riešte tak. (Napríklad ak máte nejakú otázku, ktorá sa dá vysvetliť rýchlo aj cez mail/fórum. Ak je toho viac, tak je určite lepšie dohodnúť si konzultácie.)
A ak budete chcieť prísť na konzultácie, môže byť lepšie vopred sa dohodnúť mailom. (Alebo ak ma budete skúšať nájsť, tak treba počítať s nižšou pravdepodobnsoťou úspechu.)
Konzultačné hodiny vypísané utorok samozrejme platia, akurát s tým, že na utorňajšom cviku by sme sa vždy dohodli, kde ma v tom čase nájdete.

Re: Konzultačné hodiny 1MAT, 1PMA1

Posted: Tue Nov 11, 2014 6:17 pm
by Martin Sleziak
Takže už by ste ma opäť mali nájsť normálne u mňa na M-129.

Re: Konzultačné hodiny 1MAT, 1PMA1

Posted: Fri Feb 27, 2015 10:14 am
by Martin Sleziak
Zatiaľ sme sa dohodli na tom, že konzultačné hodiny sú v stredu 16.30. (V čase, keď boli pôvodne cviko.)
V princípe nie je problém prísť v stredu aj skôr - tí, ktorí tam nemáte 14.50 diskrétnu alebo 15.40 ekonómiu. O 16.30 máme tú výhodu, že by určite mala byť voľná aspoň tá miestnosť, kde je v rozvrhu cviko z lineárky. Ale snáď aj v skoršom termíne sa podarí niečo nájsť.
Martin Sleziak wrote: V praxi to znamená iba toľko, že v tom čase by ste ma mali zastihnúť v M-129 a máte odo mňa sľúbené, že vtedy si nájdem čas, ak sa budete chcieť opýtať niečo súvisiace s lineárnou algebrou. (Samozrejme, hľadať ma môžete aj kedykoľvek v iných časoch, nie vždy ma však zastihnete a nie vždy budem práve mať čas. Ak budete chcieť prísť na konzultácie v inom čase, oplatí sa pozrieť na môj rozvrh, aby ste ma zbytočne nehľadali vtedy, keď učím alebo mám nejaké iné povinnosti.)