Zapísanie známky z výberového cvika do indexu - 1PMA

Moderators: Martin Sleziak, Ludovit_Balko, Martin Niepel, Tibor Macko

Post Reply
Martin Sleziak

Zapísanie známky z výberového cvika do indexu - 1PMA

Post by Martin Sleziak »

Na webe si môžete pozrieť, aké známky vám vyšli po dnešnej písomke: http://msleziak.com/vyuka/2015/lag2/bodyvyb.xls
Vo štvrtok na povinnom cviku by som vám ich mohol zapísať do indexu.

Čo sa týka ľudí, ktorí dnes neboli na cviku, tak v princípe majú dve možnosti:
a) Nechať si zapísať známku tak, ako vychádza teraz.
b) Napísať si náhradnú písomku. Aby sme nemuseli organizovať termín na napísanie náhradnej písomky niekedy cez skúškové, tak pre tých, čo budú o ňu mať záujem, donesiem náhradnú písomku na štvrtkové povinné cviko. (Samozrejme, toto je nepodstatné pr tých, ktoým by náhradná písomka nemohla ovplyvniť známku ani v prípade, že by mali plný počet.)
Martin Sleziak

Re: Zapísanie známky z výberového cvika do indexu - 1PMA

Post by Martin Sleziak »

Čo sa týka ľudí, ktorým som dnes nezapísal známku (neboli na cviku, nemali index, ešte písali náhradnú písomku a pod.), tak sa:
a) Môžete niekedy za mnou zastaviť a dať si zapísať známku. Napríklad v termínoch, keď [ul=viewtopic.php?f=7&t=915]skúšam iný predmet[/url], na určite zastihnete v škole - a ak prídete na začiatku skúšky alebo v čase, keď sa bude písať skúšková písomka, tak to nebude veľmi rušiť.
b) Ak sa chystáte na opravnú písomku môžete si dať známku zapísať tam.
c) Ja sa budem snažiť pozrieť, či na skúškový termín sú zapísaní nejakí ľudia, čo odo mňa ešte nemajú zapísanú známku. A ak budem vtedy v škole, tak sa ráno pred skúškou zastavím a zapíšem známky.
Post Reply