Tím na výberové cviko

Moderators: Martin Sleziak, Ludovit_Balko, Martin Niepel, Tibor Macko

Post Reply
Martin Sleziak
Posts: 5517
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Tím na výberové cviko

Post by Martin Sleziak »

Vytvoril som v MS Teams tím aj na predmet 1-MAT-191. (Podobne ako máte tím na 1-MAT-120.)
Uvidíme, či resp. kedy bude naozaj treba, aby sme sa učili online.

Opäť (podobne ako s mailing-listom) som sem dal všetkých prvákov 1MAT aj 1PMA - jednak ešte stále sa dá robiť opravný zápis, a teda si to môžu zapísať aj ďalší ľudia. Navyše ak naozaj budeme niečo robiť aj cez teams, môžu to byť veci užitočné aj pre tých, ktorí nemajú tento predmet. (Napríklad ak budeme mať konzultácie, môžu tam odznieť veci, ktoré zaujímajú aj ostatných.)

Zatiaľ sa tam v princípe asi nič zaujímavé diať nebude - jediné na čo to využijem je, že tam nájdete body z úloh, ktoré ste odovzdali. (Tu ich vidíte iba vy - na rozdiel od toho, keby som ich zverejnil na stránke.)
Skúsim ich tam nahrávať ako tabuľku - takže budete vidieť aj body ostatných. Ale ak mi poviete, že preferujete takú verziu, tak to môžeme urobiť aj tak, že každý bude vidieť iba svoje body. (V takom prípade by som dával úlohy ako assignments do teams.)
Martin Sleziak
Posts: 5517
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Re: Tím na výberové cviko

Post by Martin Sleziak »

Už ste medzičasom dostali info od doc. Macka, že prvý týždeň cvičenia odpadnú - namiesto nich si máte pozrieť prvé štyri prednášky. (T.j. časť prednášok, ktorá sa venuje determinantom. V súvislosti s prednáškami pripomeniem podobný topic, na aký som robil reklamu aj v ZS: viewtopic.php?t=1644 )

Začiatok semestra
Ak sa nevyskytnú žiadne nepredpokladané problémy, tak vlastne v druhom týždni by už mala výuka bežať prezenčne.

Aj keď teda prvý týždeň cviko nebude, tak som zadal nejakú úlohu - aby ste ju mohli odovzdať a začať zbierať body. (A súčasne si vyskúšať veci, ktoré ste sa naučili o determinantoch - tým sa určite budeme venovať na cvikách začiatkom semestra.)
Samozrejme, z minulého semestra už máte odskúšané, že netreba mať priveľké obavy - úloh, za ktoré sa budú dať nazbierať body k hodnoteniu z tohto predmetu bude dostatok. (Nedával som túto úlohu ako assignment do Teams - ak by aj druhý týždeň bola dištančná výuka, tak sa dohodneme na tom, ako úlohu odovzdať.)

Súčasne som nachystal na piatok v čase cvika meeting v kanáli konzultácie - ak budete mať nejaké otázky (či už k determinantom alebo k niečomu inému), tak sa tam budete môcť opýtať. Iná možná alternatíva je, že ja na chvíľu stručne porozprávam niečo k determinantom.
Samozrejme, túto vec berte ako nepovinnú - dôležité je hlavne to, aby ste si stihli prejsť prednášky, ktoré si máte v prvom týždni pozrieť. (Čiže ak sa tam aj nikto neobjaví, vôbec nič sa nedeje.)

Dostal som mail avizujúci záujem o zmenu termínu. Dohodneme sa zrejme na prvom cvičení - niečo som k tomu napísal aj na fórum:
viewtopic.php?t=1708
viewtopic.php?p=5645#p5645

Tím na 1-MAT-192

Síce ho možno nakoniec nebudeme takmer vôbec potrebovať. (Prinajmenšom ak to naozaj dopadne tak, že sa dištančne bude učiť iba prvý týždeň.)
Ale v princípe možno nie je na škodu mať ho pre istotu nachystaný. (Aj ak ho nebude treba kvôli výuke, stále sa možno využije napríklad na konzultácie.)

Pretože počas prvých týždňov semestra si stále môžete meniť zapísané predmety, asi by nemalo veľký zmysel priraďovať Vás do tímu iba podľa toho, kto má predmet zapísaný v AISe.
Do tímu som pridal všetkých, ktorí spravili skúšku z predmetu Lineárna algebra a geometria (1).
Post Reply