Konzultácie LS 2021/22

Moderators: Martin Sleziak, Ludovit_Balko, Martin Niepel, Tibor Macko

Post Reply
Martin Sleziak
Posts: 5517
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Konzultácie LS 2021/22

Post by Martin Sleziak »

Možno nezaškodí mať nejaký pravidelný termín na konzultácie - aj keď je jasné, že nie každý týždeň bude o ne záujem, ale aby ste aspoň mali nejaký čas, kedy viete, že ma zastihnete.

Keďže doplnkové cviko sme presunuli na stredu, tak sa vlastne vo vašom aj v mojom rozvrhu uvoľnil piatok: viewtopic.php?t=1708
Čiže môj návrh je, že vhodný termín konzultácií je piatok 9.50. (Nechcel som to dávať hneď ráno na 8.10.)
S tým, že:
* Keď to bude tak ako teraz - že sú niektorí z vás v karanténe - tak na tento termín rovno nachystám meeting v Teams. (A teda tí, čo ste nemohli prísť na cviko sa môžete objaviť v tomto meetingu. Samozrejme, stále platí to, že cviko sa budem snažiť urobiť hybridne.)
* Inokedy môžu byť offline alebo online, podľa toho čo budete preferovať.
* Ak niektorí piatok nebudem môcť, tak to vopred napíšem sem. (Aby ste o tom vedeli.)

V praxi to znamená, že:
* V piatok by ste ma o tomto čase mali zvyčajne zastihnúť v škole aj online - ak budete mať niečo, čo sa chcete opýtať, tak sa treba zastaviť u mňa alebo ozvať cez teams.
* Ak mi vopred dáte vedieť, že plánujete v piatok konzultácie a že preferujete možnosť online, tak tiež vopred nachystám na piatok meeting.
* A takisto ak mi dáte vedieť, že v piatok chcete konzultácie prezenčne, tak sa v piatok stretneme a nájdeme nejakú voľnú miestnosť.

Samozrejme, konzultácie môžu byť aj v iných časoch - akurát takto máme aj nejaký dohodnutý termín, kedy skoro isto viete, že ma zastihnete a máte sľúbené, že vtedy mám čas rezervovaný na LAG. (Konkrétne sa dá konzultovať aj tesne po cviku - dokonca je to tak, že ak ju ešte niekto neobsadí ďalšími presunmi, tak tesne po cviku máme voľnú miestnosť. Ale takúto možnosť majú vlastne iba 1PMA - keďže tesne po lineárke má 1MAT prednášku z povinného predmetu.)
Post Reply