Výsledky písomky, opravná písomka

Moderator: Martin Sleziak

Post Reply
Martin Sleziak
Posts: 5555
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Výsledky písomky, opravná písomka

Post by Martin Sleziak »

Na stránke už tí, ktorí písali minulý týždeň, nájdu body z písomky. Môžete sa tam pozrieť aj aká vám vychádza známka a prípadne sa rozhodnúť, či máte záujem o opravnú písomku.

K písomkám sa dostanete buď budúci pondelok, alebo ak ich budete chcieť vidieť skôr, tak ma môžete skúsiť niekedy nájsť a zobrať si písomku. (To je asi užitočné najmä pre ľudí, ktorý by si chceli pozrieť aké chyby urobili kvôli opravnej písomke. Aj keď som sa snažil niečo k problémom, ktoré boli v písomke, napísať aj na fórum: viewtopic.php?t=1078)
Takisto samozrejme ak v písomke nájdete niečo, za čo by ste si mysleli, že máte mať viac bodov, tak sa o tom môžeme porozprávať. (A v prípade, že vám reklamáciu uznám, tak sa vám samozrejme môže zlepšiť známka.)

Ak budete chcieť písať budúci pondelok opravnú písomku, tak sa na ňu prihláste v AISe. To chcem najmä pre to, aby som orientačne vedel, koľko ľudí bude písať. (Napríklad sa podľa toho rozhodnem, či mi treba chystať dve skupiny. A tiež o tom, ako zorganizujeme budúcotýždňovú prednášku.)
V súvislosti s opravnou písomkou sa dohodneme, že si ňou hodnotenie nemôžete zhoršiť. (T.j. ak by ste ju napísali na menej bodov ako prvú písomku, tak zostávajú v platnosti body z prvej písomky.)

Mne sa skôr zdá (podľa známok aj podľa toho, čo niektorí z vás hovorili po písomke), že asi veľa ľudí o opravnú písomku nebude mať záujem. Čiže by to fungovalo tak, že pár ľudí by písalo a normálne by popritom bežala prednáška. Potom poslednú 45-minútovku by sme venovali organizačným veciam. Konkrétne by som zapísal známky do indexu tým, čo vezmú takú známku ako majú teraz. (T.j. nechcú nič reklamovať ani písať opravnú.) A individuálne by sme doriešili prípadné reklamácie v písomke. Každopádne ak si chcete dať zapísať známku, tak by ste si mali doniesť index. (Alebo ak nebudete na prednáške, tak po niekom poslať.)

Pre istotu pripomeniem aj to, že na stránke je niekoľko domácich úloh, ktoré sa dajú odovzdať aj budúci pondelok. (Aj keď ľudí, čo nemajú z d.ú. plný počet, je iba pár.)
Martin Sleziak
Posts: 5555
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Re: Výsledky písomky, opravná písomka

Post by Martin Sleziak »

Už sú na stránke body z písomky ktorú písali tento týždeň matfyzáci.
Písomky som vám dnes dal, takže sa môžete pozrieť na to, či sa tam dajú nejaké body vyreklamovať.
Ak sa nájdu ešte nejakí záujemcovia o opravnú písomku, tak sa treba ozvať a dohoneme sa kedy.
Post Reply