Dokedy sa dajú odovzdávať d.ú./úlohy na fóre?

Moderators: Martin Sleziak, TomasRusin, Veronika Lackova, davidwilsch, jaroslav.gurican

Post Reply
Martin Sleziak
Posts: 5582
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Dokedy sa dajú odovzdávať d.ú./úlohy na fóre?

Post by Martin Sleziak »

Plánujem ešte zadať dve domáce úlohy. Zvyčajne som dával 2-týždňový interval na odovzdanie d.ú. - to by vyšlo v tomto prípade už po konci semestra. Takže pre tieto posledné dve si dohodneme nejaké termín cez skúškové dokedy sa dajú odovzdať. S najväčšou pravdepodobnosťou to bude prvý skúškový termín. (Dôležité je to asi najmä pre tých, čo majú málo bodov z d.ú.)

Takisto sa niektorí pýtali na to, dokedy sa získať body za úlohy na fóre. Úlohami na fóre sledujem viacero cieľov. Jeden z nich je, že za ne môžete získať nejaké body za aktivitu navyše. Ale hlavne by mali byť riešenia týchto úloh užitočné pre ľudí, čo si chcú pozrieť ako sa úlohy nejakého typu majú rátať. Z toho dôvodu by som niekedy chcel odkryť staré riešenia z minulých rokov, aby ste si mohli pozerať aj tie. A to bude aj termín dokedy sa dajú za úlohy získavať body.

Mne sa zdá rozumný termín krátko po konci semestra, ale ak sa nájdu ľudia, čo by ešte mali záujem niečo zrátať, tak ho môžeme ešte o čosi posunúť. Skúsime sa o tom dohodnúť na poslednom cviku - vtedy sa budeme rozprávať aj o termínoch skúšok.
Martin Sleziak
Posts: 5582
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Re: Dokedy sa dajú odovzdávať d.ú./úlohy na fóre?

Post by Martin Sleziak »

Martin Sleziak wrote: Wed Dec 13, 2017 4:45 pmMne sa zdá rozumný termín krátko po konci semestra, ale ak sa nájdu ľudia, čo by ešte mali záujem niečo zrátať, tak ho môžeme ešte o čosi posunúť. Skúsime sa o tom dohodnúť na poslednom cviku - vtedy sa budeme rozprávať aj o termínoch skúšok.
Dnes na stránke pribudli posledné dve domáce úlohy - termín odovzdávanie je 12. januára.
Čo sa týka úloh na fóre, dohodli sme sa, že sa dajú riešiť za body do 5. januára, niekedy krátko po tom termíne už odkryjem aj staršie riešenia z minulých rokov.
Post Reply