Hodnotenie predmetu teória množín tento semester

Moderator: Martin Sleziak

Post Reply
Martin Sleziak
Posts: 5553
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Hodnotenie predmetu teória množín tento semester

Post by Martin Sleziak »

Po zvážení toho ako sa vyvíja aktuálna situácia som sa rozhodol, že tento semester upravím spôsob hodnotenia.

Pôvodne sme boli dohodnutí tak, že 30% hodnotenia budú tvoriť domáce úlohy a 70% získate na písomke koncom semestra.

Po novom sa dohodnime, že nebudeme písať písomku. Takže získať 30 bodov z domácich úloh stačí na A-čko a ak by ste dostali menej, tak sa známka odstupňuje podľa toho, koľko percent z 30 bodov získate. (Keď najbližšie budem aktualizovať body za domáce úlohy na stránke, tak to už upravím tak, aby tam bola takáto stupnica.)

Ak je to možné, odporúčam snažiť sa odovzdávať domáce úlohy mailom - keďže nie je úplne jasné kedy sa znovu začne vyučovať, môže byť pre vás výhodnejšie ak sa vám podarí získať hodnotenie z predmetu počas tejto nútenej pauzy.

Rozhodol som sa tak najmä preto, že vám nechcem priveľmi komplikovať situáciu - keďže ste už v poslednom ročníku magisterského štúdia a v súčasnej situácii vás asi bude trápiť hlavne to, či sa vám úspešne podarí dokončiť diplomovky a zoštátnicovať.
Ani pri tomto systéme stále nie je známka úplne zadarmo - aby ste úlohy zvládli vyriešiť, tak si stále budete potrebovať niektoré veci pozrieť. Azda sa dá na to pozerať tak, že na jednej strane ste dostali úľavu v tom, že je menej vecí, ktoré potrebujete urobiť na to aby ste dostali známku. Ale na druhej strane máte situáciu s tým, že výuka prebieha iba dištančne. (A možno aj nejakými ďalšími mimoškolskými vecami.)

Ak vás veci, o ktorých sme rozprávali na prednáške zaujímajú, nemusíte sa báť že o ne prídete. Jednak máte na stránke text k prednáške, kde si môžete niečo o veciach čo tu preberáme prečítať. A tak ako doteraz budem aj naďalej dávať postupne na web videá s prednáškami - plánujem tam dať prinajmenšom toľko čo zvyknem obvykle prebrať na prednáškach. (Ak by mi náhodou zvýšil čas, možno doplním aj nejaké veci navyše.)
Ak v nejakom rozumnom čase začne znovu prezenčná výuka a bude o prednášky záujem, tak môžem stále môžem odprednášať ďalšie prednášky - a to aj v prípade, že by som v tom čase mal na webe zverejnené videá k látke z celého semestra.

Ak by boli ešte nejaké nejasnosti k hodnoteniu, môžete sa pýtať tu alebo aj mailom.
Post Reply