Obsah písomky

Moderator: Martin Sleziak

Post Reply
Martin Sleziak
Posts: 5553
Joined: Mon Jan 02, 2012 5:25 pm

Obsah písomky

Post by Martin Sleziak »

Keďže sa na to niektorí z vás pýtali mailom, skúsim aspoň stručne odpovedať na to aké príklady sa dajú čakať na písomke. (Neviem, či takáto odpoveď bude pre vás uspokojivá alebo príliš vágna.)
  • Čo sa týka typov príkladov aké sa môžu vyskytnúť, je to presne to isté, čo som napísal minulý rok: viewtopic.php?t=1064 (V tom topicu hľadajte čast: "Čo na písomku treba vedieť.")
  • Tu na fóre nájdete viaceré písomky z minulých rokov. To by vám mohlo dať tiež dobrú predstavu o tom, aká náročná môže byť písomka.
  • Myslím, že sa vám oplatí pozrieť sa na príklady aké boli na domácich úlohách. (A pripomeniem, že tu na fóre k väčšine z nich nájdete úplné riešenia alebo aspoň nejaký stručný komentár.)
  • Takisto príklady ktoré boli na cvičeniach a ktoré som vám dal na web.
  • Dosť príkladov je aj za každou kapitolou v text k prednáške. (Niektoré sú označené hviezdičkou. Tie sú určite ťažšie než to čo čakať na písomke. Primárne si asi všímajte asi najmä príklady z tém spomenutých v predošlých bodoch.)
K tým starším písomkám ešte poznamenám, že podľa novej akreditácie bežal predmet prvýkrát v LS 2016/17.
Ale aj ak si pozriete ešte staršie písomky (t.j. podľa starej akreditácie), tak témy na písomky boli v podstate totožné. (Rozdiel bol hlavne v tom, že sa vtedy prebrali nejaké veci navyše a bola aj skúška - písomka tvorila menšiu časť známky, tie témy čo sa už teraz nepreberajú a v starej akreditácii boli sa objavili skôr na skúške než na písomke počas semestra.)
Post Reply