Zapísanie známok do indexu

Moderator: Martin Sleziak

Post Reply
Martin Sleziak

Zapísanie známok do indexu

Post by Martin Sleziak »

Po včerajšej písomke si už na stránke môžete pozrieť body z písomky a aká vám vychádza známka. Snažil som sa niečo k príkladom z písomky na písať aj sem na fórum.

Študenti z PriF majú už známku zapísanú v AISe s dátumom 23. apríla. (Pre FMFI sa do AISu zatiaľ ešte nedá zapisovať - ešte sme ďaleko pred skúškovým.)

Pravdepodobne si budete chcieť pozrieť písomky a hlavne dať si zapísať známku do indexu.
Určite ma zastihnete budúci pondelok v čase prednášky z teórie množín. (Ak budú nejakí záujemcovia, tak do konca semestra ešte skúsim porozprávať nejaké veci.) Aj ak sa na prednášku nechystáte, môžete aspoň prísť s indexom alebo ho po niekom poslať.

Ak vám takýto termín nevyhovuje, tak asi najjednoduchšie je pozrieť sa na môj rozvrh, z neho sa vcelku dá odhadnúť, kedy by ste ma mali s vysokou pravdepodobnosťou zastihnúť v škole.

Písomku majú za sebou už aj niektorí študenti z FMFI - ale asi by bolo lepšie do indexu vám to zapísať až keď sa to bude dať zapísať do AISu. (Nech dáme pozor na to, aby bol na oboch miestach rovnaký dátum a nevyrobíme vám rovnaké problémy.)
Martin Sleziak

Re: Zapísanie známok do indexu

Post by Martin Sleziak »

Niektorí z vás ste už možno spokojní so známkou aká vám vychádza. (T.j. akú si nájdete vo výsledkoch na stránke a akú máte momentálne zapísanú v AISe.)
Niektorí možno budete chcieť vidieť svoju písomku alebo písať opravnú písomku: viewtopic.php?t=1287

Každopádne či ma budete chcieť nájsť len na to, aby som vám zapísal známku do indexu alebo budete chcieť aj vidieť písomku, tak prinajmenšom v termínoch kedy skúšam určite budem v škole a viete aj kde ma nájdete: viewtopic.php?t=1281

A nájsť v škole v nejakých rozumných časoch by ste ma mali aj ostatné dni. Samozrejme, ak ste spokojní so známkou a jediné čo potrebujete je už len si ju zapísať do indexu, tak pokojne môžete index aj poslať po niekom z kolegov.
Post Reply