Komentáre k domácim úlohám

Moderators: Martin Sleziak, TomasRusin, Veronika Lackova, Nina Hronkovičová, bpokorna, davidwilsch, jaroslav.gurican, makovnik

Post Reply
Martin Sleziak

Komentáre k domácim úlohám

Post by Martin Sleziak »

Niekedy (často) asi budem používať domáce úlohy, ktoré som už niektorý z minulých rokov zadal. Takže k nim tu na fóre mám aj riešenia a občas komentáre k problémom, ktoré sa vyskytli v odovzdaných úlohách. Aby to bolo všetko pokope, tak zvyčajne iba presuniem staré komentáre zo skrytej časti fóra a ak sa mi bude zdať, že treba doplniť niečo k tohtoročným riešeniam (čo sa nevyskytlo už v mojich komentároch z minulých rokov), tak to jednoducho doplním do toho istého vlákna.
D.ú.1: viewtopic.php?t=736
D.ú.2: viewtopic.php?t=755
Martin Sleziak

Re: Komentáre k domácim úlohám

Post by Martin Sleziak »

Príklady z písomky:
Príklady z písomky sme prešli na stredajších konzultáciách. Máte v teams zasharované, čo sme k nim písali. (Nenapadlo mi vtedy, že by to bolo možno užitočné aj nahrať - ak by si to niekto chcel pozrieť.) Je to aj na stránke, linky sú tu: viewtopic.php?p=4980#p4980

Úloha 1: viewtopic.php?t=1603
Úloha 2: Viacero liniek nájdete v topicu $\uparrow$ k úlohe 1.
Úloha 3: viewtopic.php?t=1604
Úloha 4a: viewtopic.php?t=1355
Úloha 4b: viewtopic.php?t=1605
Martin Sleziak

Post by Martin Sleziak »

Martin Sleziak

Post by Martin Sleziak »

Martin Sleziak

Post by Martin Sleziak »

Martin Sleziak

Post by Martin Sleziak »

D.ú.9: viewtopic.php?t=391
K d.ú. 10, 11, 12 som nepísal na fórum nejaký podrobnejší pokec alebo ukážku riešenia niektorej skupiny. (Úlohy takéhoto typu - hľadanie matice zobrazenia, riešenie sústav, hodnosť s parametrom - však nájdete vyriešené na fóre alebo v poznámkach.)
Post Reply