Tento piatkový termín vám ale nepomôže čo sa týka písomky - ktorá je vo štvrtok.Martin Sleziak wrote: ↑Fri Oct 18, 2024 9:05 pm Dohodli sme sa, že konzultačné hodiny sú v piatok 8.10. T.j. tento čas je taký, že určite viete, že ma nájdete v škole a že vtedy mám čas vyhradený na tento účel.
Ak bude záujem o konzultácie niekedy pred písomkou, tak sa treba skúsiť nejako dohodnúť.
Čo sa týka stredy, tak tam s nejakým termínom asi skôr nepočítajme - keďže tu na matfyze bude iná akcia.
Keď som sa zbežne pozrel na môj rozvrh a váš rozvrh, tak vlastne napríklad vidíme, že:
* Vo štvrtok mám ja aj vy voľno od 8.10; budem o tomto čase v škole, ak by náhodou niekto mal niečo, čo sa bude chcieť opýtať.
* V utorok bude mať od 15.40 do 18.00 dozor na písomke z iného predmetu - potenciálne by sa dalo večer po 18-tej.
* V pondelok je nejaký voľný čas v mojom aj vašom rozvrhu - ale treba počítať aj s tým, že v pondelok možno budú chcieť niečo prejsť aj študenti z iného predmetu, s ktorými píšem písomku v utorok.