Teória množín

Text k prednáške:
temnonew.pdf

Nejaké informácie k tomuto predmetu počas dištančnej výuky sú zhrnuté na fóre.

Prednášky
Slajdy:
(Slajdy sú z vlani - niektoré budem aktualizovať postupne ako budeme preberať jednotlivé veci.)
02mnoz.pdf 02mnoz_classic.pdf
03fun.pdf 03fun_classic.pdf
04kard.pdf 04kard_classic.pdf
05axiom.pdf
06choice.pdf
07cantber2.pdf
07fixpoint.pdf

Cvičenia
V tomto súbore budú príklady, ktoré by sme chceli robiť (resp. sme už robili) na cvičeniach.
priklady.pdf

Domáce úlohy
Na odovzdanie domácej úlohy sú vždy cca 2 týždne, termín odovzdania je vždy uvedený pri úlohách. Za každú z nich sa bude dať získať maximálne 6 bodov.
Úlohy sa odovzdávajú cez MS Teams, prípadne mailom.
Ak by som náhodou stihol zadať menej ako 5 úloh, tak sa počet bodov prenásobí takým koeficientom, aby maximum bolo 30. Ak ich stihnem zadať viac, tak sa váš počet bodov zníži na 30, ak by ste náhodou získali viacej.
Aby sa zamedzilo opisovaniu, budem sa snažiť v každej sade dať viacero úloh. Odovdávate tú, pri ktorej sú vaše iniciály (v poradí meno priezvisko). Ak by ste sa nenašli, tak sa mi ozvite mailom.
Ešte si môžete prečítať nejaký pokec o odpisovaní, používaní internetu či literatúry pri riešení domácich úloh a podobných veciach tu.
du01.pdf
du02.pdf
du03.pdf
du04.pdf
du05.pdf
du06.pdf
du07.pdf
du08.pdf
du09.pdf
du10.pdf
du11.pdf
du12.pdf
du13.pdf
du14.pdf
du_all.pdf

Fórum:
K predmetu máme spravené aj fórum. Môžete ho využiť, keby ste mali akékoľvek otázky k predmetu. Ja budem fórum používať napríklad aj na to, že tam budem zverejňovať, čo sme stihli na jednotlivých prednáškach a prípadne nejaké poznámky a komentáre k často sa vyskytujúcim problémom/chybám v domácich úlohách a na písomke.
Na čítanie fóra sa netreba registrovať, pokiaľ tam chcete niečo poslať, treba sa zaregistrovať. Pri registrácii si zvoľte username, z ktorého je jasné vaše meno a priezvisko.
Možno na začiatok sa oplatí pozrieť si post o cieľoch s akými bolo fórum vytvorené a prípadne aj nejaký help k písaniu matiky.

Hodnotenie:
Tento semester bude hodnotenie iba na základe domácich úloh - 30 bodov za d.ú. znamená 100%, známka sa určí podľa stupnice uvedenej nižšie.

100-90 A
89.5-80 B
79.5-70 C
69.5-60 D
59.5-50 E

Kontakt na mňa: M-129, sleziak_at_fmph.uniba.sk
Konzultácie: dohodou